Puzzle Copii

  • Jucarii Online:
  • 2063   1 - 20
PUZZLE 3D CU LED - CHRISTMAS DESERT SHOP - CUBICFUN -  Distractiv si educativ in acelasi timp acest puzzle 3D este util pentru dezvoltarea inteligentei abilitatii si imaginatiei copiilor. Este usor de asamblat si nu necesita unelte cum ar... Detalii »
Brand: Cubicfun   Categorie: Jocuri De Puzzle
Hai la circ! Descopera lumea magica a tigrilor blanzi si curajosi care stiu sa faca o multime de scamatorii incredibile cu jocul de puzzle 3D din colectia Lumea Circului! Jocul de puzzle 3D are 48 de piese usor de asamblat cu ajutorul caror... Detalii »
Categorie: Jocuri De Puzzle
. Queen Anne`s Revenge este o fregata folosita de Edward Teach faimosul Barba Neagra. Cu ajutorul acestui vas Barba Neagra a speriat Indiile de Vest. Dotata cu numai 40 de tunuri acest vas a cantarit aproximativ 300 de tone. Epava Queen Ann... Detalii »
Brand: Cubicfun   Categorie: Jocuri De Puzzle
Hai la circ! Descopera lumea magica a clovnilor cascadori cu jocul de puzzle 3D din colectia Lumea Circului! Jocul de puzzle 3D are 52 de piese usor de asamblat cu ajutorul carora vei crea o poveste grozava din lumea circului. Personajele p... Detalii »
Brand: Cubicfun   Categorie: Jocuri De Puzzle
Mai mult decat un joc de puzzle 3D dragalasa sufragerie din colectia Honey Room chiar poate fi folosita ca o camera pentru papuselele tale! Imbina cele 44 de piese conform instructiunilor din pachet si vei obtine o sufragerie cocheta comple... Detalii »
Categorie: Jocuri De Puzzle
Brand: Dtoys   Categorie: Jucarii
Floor puzzle, Human anatomy. Puzzle de podea, Corpul uman... Detalii »
Categorie: Puzzle
Puzzle. Ravensburger Puzzle cele cinci mari animale, 1000 piese... Detalii »
Brand: Ravensburger   Categorie: Jucarii Jocuri Puzzle
Puzzle. Educa Puzzle Peisaj Urban 1000 piese... Detalii »
Brand: Educa   Categorie: Jucarii Jocuri Puzzle
Jocuri de logica. Happy Cube Puzzle - Happy Cube... Detalii »
Brand: Happy nbsp cube   Categorie: Jocuri De Logica
Caracteristici: - Un puzzle superb ilustrat ce contine 30 de piese, incluzand 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte - Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle, incat copiii se vor intoarce la el de nenumerate... Detalii »
Brand: Galt   Categorie: Puzzle Copii Si Adulti
Porneste in aventuri de neuitat cu propria ta corabie cu panze! Descopera secretele oceanelor cu corabiile din jocurile de puzzle 3D! Jocul de puzzle 3D are 308 de piese usor de asamblat cu ajutorul carora vei obtine o corabie de pirati imp... Detalii »
Brand: Cubicfun   Categorie: Jocuri De Puzzle
  Construit intre 1873 si 1914 Castelul Peles situatia in localitatea Sinaia Romania este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume. Castelul Peles resedinta de vara a familie Regale a fost construit de catre Carol I. Istor... Detalii »
Brand: Cubicfun   Categorie: Jocuri De Puzzle
Incanta-ti privirea cu acest minunat model de Mini puzzle 3D de la Cubicfun.Usor de asamblat fara foarfece si lipici.Dezvolta abilitatea tehnica a copiilor.Creative provocator si educational pentru copiii de peste 3 ani.Dimensiuni: 39x36x78... Detalii »
Brand: Cubicfun   Categorie: Jocuri De Puzzle
Celebra catedrala Sfantul Vasile se afla in Piata Rosie din Moscova. Din punct de vedere architectonic ea este reprezentativa pentru intreaga Rusie prin forma cladirii si culorile vii folosite in constructie. Imaginea turelelor de caramida ... Detalii »
Categorie: Jocuri De Puzzle
Arhitectura londoneza este cunoscuta in intreaga lume datorita stilului culorilor si materialelor de constructie specifice pe care le intalnim doar in capitala Marii Britanii. Imbina cele 94 de piese ale jocului de puzzle 3D City Scape si v... Detalii »
Categorie: Jocuri De Puzzle
Distreaza-te cu personajele tale Disney preferate! Insoteste-i pe Printesa Sofia Doctorita Plusica Piratul Jake si prietenii lor in aventuri grozave si descopera impreuna cu ei ce surprize le rezerva fiecare zi cu setul de trei jocuri de pu... Detalii »
Brand: Sambro   Categorie: Jocuri De Puzzle
Casa Alba  este resedinta oficiala si principalul loc de munca al presedintelui Statelor Unite ale Americii. Cladirea principala a fost construita in stil georgian intre 1792 si 1800 realizata din gresie vopsita in alb fiind resedinta sefu... Detalii »
Brand: Cubicfun   Categorie: Jocuri De Puzzle
Monumentul lui Lincoln din Washington D.C. SUA a fost construit între anii 1915 - 1922 în cinstea lui Abraham Lincoln al 16-lea preÈedinte al Statelor Unite. Proiectul monumentului a fost întocmit de architectul Henry Bacon. Pachetul in... Detalii »
Brand: Cubicfun   Categorie: Jocuri De Puzzle
- setul include 37 piese fabricate din hartie si spuma de polistiren expandabil.- usor de asamblat nu necesita lipici sau alte instrumente.- contine piese mici nu se recomanda copiilor sub 3 ani.Cod produs: W3128HNr. piese: 37Dimensiuni: 2... Detalii »
Brand: Cubicfun   Categorie: Jocuri De Puzzle
  • Jucarii Online:
  • 2063   1 - 20