Table Copii

  • Jucarii Online:
  • 227   1 - 20
Produse Copii. Caracteristici: Tablita magnetica care permite copilului sa deseneze cu ajutorul stiloului special cu doua capete (gros sau subtire) si a celor 4 stampile cu diverse forme. Desenele dispar ca prin minune prin folosirea butonului de stergere... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii Educative
Continut: o tabla magnetica, un creion special pentru scris si desenat pe tabla magnetica. Greutate: 5 g Dimensiuni: 47,2 x 34,1 x 3,3 cm Avertisment: Avertismente: Nu este recomandat copiilor sub 3 ani! Contine piese mici. Pericol de sufoc... Detalii »
Brand: Clementoni   Categorie: V
Vopsea transparenta efect tabla de scris cu marker - 1 L transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care se poate scrie cu markere si sterge! Acum, cu Sketchpaint, poti da frau liber imaginatiei tale sau poti crea tabele pentru a te ... Detalii »
Categorie: Camera Copilului
Deseneaza-ti acum prietenii preferati pe aceasta tablita simpatica. Cand ai terminat de desenat, nu trebuie decat sa-l cobori pe Harold elicopterul si vei putea incepe sa desenezi din nou.Tablita are un maner cu ajutorul caruia o poti trans... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Desen Si Pictura
Accesorii Copii. Delta Children Tabla magnetica multifunctionala Sofia Intai... Detalii »
Brand: Delta Children   Categorie: Mobilier Copii
Accesorii Copii. Delta Children Tabla magnetica multifunctionala Mickey Mouse... Detalii »
Brand: Delta Children   Categorie: Mobilier Copii
Accesorii Copii. STEP2 Tabla dubla Rosie... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Mobilier Copii
Vopsea alba efect tabla de scris cu marker - Transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care se poate scrie cu markere si sterge! Acum, cu Sketchpaint, poti da frau liber imaginatiei tale sau poti crea tabele, mesaje sau desene.... Detalii »
Categorie: Camera Copilului
Vopsea transparenta efect tabla de scris cu marker - Transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care se poate scrie cu markere si sterge! Acum, cu Sketchpaint, poti da frau liber imaginatiei tale sau poti crea tabele pentru a te orga... Detalii »
Categorie: Camera Copilului
Jucarii de exterior. DOLU FISHER PRICE TABLA DE DESENAT MAGNETICA Caracteristici: Captiveaza imaginatia copilului tau, oferindu-i suportul ideal de desfasurare: O tabla cu multiple variante de joc: practic orice fisa poate fi prinsa de tabla, iar copilul poate ... Detalii »
Categorie: Casute Si Mobilier De Joaca
Jucarii Copii. GLOBO LEGNOLAND TABLITA DE SCRIS CU ABAC Caracteristici: Tablita pentru scris cu creta. Abac cu 3 randuri de bilute colorate pentru socotit, in 3 culori diferite. Varsta recomandata: 3 ani+. Dimensiuni: 29 x 31 x 4 cm. Produsele Globo sunt ... Detalii »
Categorie: Jucarii De Lemn
Continut: o tabla magnetica, un creion special pentru scris si desenat pe tabla magnetica. Greutate: 5 g Dimensiuni: 47,2 x 34,1 x 3,3 cm Avertisment: Avertismente: Nu este recomandat copiilor sub 3 ani! Contine piese mici. Pericol de sufoc... Detalii »
Brand: Clementoni   Categorie: V
Tablita magnetica pentru desen Tablita magnetica pentru scris si desenat este ideala atunci cand calatoresti sau esti acasa. Desenele apar in culori diferite, in functie de zona tablitei. Setul include sistem de sterge, stampile pentru tabl... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Desen Si Pictura
Marker pentru tabla albastru - Robercolor Marker varf rotund albastru... Detalii »
Brand: Giotto   Categorie: Table Si Accesorii
Compas plastic pentru tabla scolara Compas plastic M@x, pentru tabla scolara cu un picior si o ventuza. Confectionat din plastic rezistent este ideal pentru obtinerea unei raze de pana la 70 cm Dimensiune 450 mm.... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Matematica Logica
Echer plastic pentru tabla scolara 60Echer plastic M@x, 60* pentru tabla scolaraConfectionat din material plastic rezistent prevazut cu maner pentru o utilizare usoara.60 grade - cateta 55 cm... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Matematica Logica
Suprafata dublu laminata dictando pentru tabla scolara Dimensiune: 700x1000 mm, silk dublu laminat, folie 25 microni... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Mobilier Si Decor
Suprafata laminata pentru tabla scolara tip1 Dimensiune: 700x1000 mm, silk dublu laminat, folie 25 microni... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Mese Scaune Banci
Magneti pentru tabla scolara Acoperiti cu material plastic rotund avand diverse culori Setul contine 8 magneti ideali pentru scoli si gradinite... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Jocuri Magnetice
Tablita ovala pentru sortarea culorilor Tablita din lemn contine bilute colorate in 4 culori - rosu, galben, albastru si verde. Piesele nu se poate scoate de pe plansa de joc, ele se pot muta dintr-un loc in altul. Scopul jocului este de a ... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Alte Jocuri Jucarii
  • Jucarii Online:
  • 227   1 - 20