Table Copii

  • Jucarii Online:
  • 228   1 - 20
Produse Copii. Caracteristici: Tablita magnetica care permite copilului sa deseneze cu ajutorul stiloului special cu doua capete (gros sau subtire) si a celor 4 stampile cu diverse forme. Desenele dispar ca prin minune prin folosirea butonului de stergere... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii Educative
Continut: o tabla magnetica, un creion special pentru scris si desenat pe tabla magnetica. Greutate: 5 g Dimensiuni: 47,2 x 34,1 x 3,3 cm Avertisment: Avertismente: Nu este recomandat copiilor sub 3 ani! Contine piese mici. Pericol de sufoc... Detalii »
Brand: Clementoni   Categorie: V
Vopsea transparenta efect tabla de scris cu marker - 1 L transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care se poate scrie cu markere si sterge! Acum, cu Sketchpaint, poti da frau liber imaginatiei tale sau poti crea tabele pentru a te ... Detalii »
Categorie: Camera Copilului
Micul Artist - Tablita Magica... Detalii »
Brand: Micul Artist   Categorie: Reclame Noriel Micul Artist Desen Si Pictura
Bebelusi si Copii.
Brand: Delta Children   Categorie: Joaca Si Activitati
Bebelusi si Copii.
Brand: Alexis   Categorie: Joaca Si Activitati
Accesorii Copii. Delta Children Tabla magnetica multifunctionala Sofia Intai... Detalii »
Brand: Delta Children   Categorie: Mobilier Copii
Accesorii Copii. Delta Children Tabla magnetica multifunctionala Mickey Mouse... Detalii »
Brand: Delta Children   Categorie: Mobilier Copii
Vopsea alba efect tabla de scris cu marker - Transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care se poate scrie cu markere si sterge! Acum, cu Sketchpaint, poti da frau liber imaginatiei tale sau poti crea tabele, mesaje sau desene.... Detalii »
Categorie: Camera Copilului
Vopsea transparenta efect tabla de scris cu marker - Transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care se poate scrie cu markere si sterge! Acum, cu Sketchpaint, poti da frau liber imaginatiei tale sau poti crea tabele pentru a te orga... Detalii »
Categorie: Camera Copilului
Paw Patrol - Tablita de desen magnetica... Detalii »
Brand: Paw Patrol   Categorie: Paw Patrol Desen Si Pictura
Sa scriem in caietul tabla - Primele mele litere... Detalii »
Brand: Girasol   Categorie: Carti Copii
Jucarii de exterior. DOLU FISHER PRICE TABLA DE DESENAT MAGNETICA Caracteristici: Captiveaza imaginatia copilului tau, oferindu-i suportul ideal de desfasurare: O tabla cu multiple variante de joc: practic orice fisa poate fi prinsa de tabla, iar copilul poate ... Detalii »
Categorie: Casute Si Mobilier De Joaca
Jucarii Copii. GLOBO LEGNOLAND TABLITA DE SCRIS CU ABAC Caracteristici: Tablita pentru scris cu creta. Abac cu 3 randuri de bilute colorate pentru socotit, in 3 culori diferite. Varsta recomandata: 3 ani+. Dimensiuni: 29 x 31 x 4 cm. Produsele Globo sunt ... Detalii »
Categorie: Jucarii De Lemn
Tablita magnetica pentru desen Tablita magnetica pentru scris si desenat este ideala atunci cand calatoresti sau esti acasa. Desenele apar in culori diferite, in functie de zona tablitei. Setul include sistem de sterge, stampile pentru tabl... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Desen Si Pictura
Marker pentru tabla albastru - Robercolor Marker varf rotund albastru... Detalii »
Brand: Giotto   Categorie: Table Si Accesorii
Suprafata dublu laminata dictando pentru tabla scolara Dimensiune: 700x1000 mm, silk dublu laminat, folie 25 microni... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Mobilier Si Decor
Suprafata laminata pentru tabla scolara tip1 Dimensiune: 700x1000 mm, silk dublu laminat, folie 25 microni... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Mese Scaune Banci
Tablita ovala pentru sortarea culorilor Tablita din lemn contine bilute colorate in 4 culori - rosu, galben, albastru si verde. Piesele nu se poate scoate de pe plansa de joc, ele se pot muta dintr-un loc in altul. Scopul jocului este de a ... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Alte Jocuri Jucarii
Deseneaza-ti acum printesa preferata folosind┬ástiloul┬áspecial, cu doua capete, ┬áconceput pentru a crea desene magice. Cand ai terminat de desenat nu trebuie decat sa cobori printesa si apoi sa incepi o noua poveste.... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Desen Si Pictura
  • Jucarii Online:
  • 228   1 - 20