Table Copii

  • Jucarii Online:
  • 190   1 - 20
Produse Copii. Caracteristici: Tablita magnetica care permite copilului sa deseneze cu ajutorul stiloului special cu doua capete (gros sau subtire) si a celor 4 stampile cu diverse forme. Desenele dispar ca prin minune prin folosirea butonului de stergere... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii Educative
Jucarii de exterior. DOLU FISHER PRICE TABLA DE DESENAT MAGNETICA Caracteristici: Captiveaza imaginatia copilului tau, oferindu-i suportul ideal de desfasurare: O tabla cu multiple variante de joc: practic orice fisa poate fi prinsa de tabla, iar copilul poate ... Detalii »
Categorie: Casute Si Mobilier De Joaca
Produse Copii. Caracteristici: Tabla de desenat magnetica incurajeaza si dezvolta imaginatia copilului tau si instincul de a desena si a scrie oferindu-i ore intregi de distractie. Patru stampile cu forme amuzante. Ecran de inalta calitate cu buton de ste... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii Educative
Tablita magnetica Frozen Tabla de desenat are un ecran unic special care permite artistilor sa deseneze imagini clare. Desenele dispar in mod magic cu ajutorul dispozitivului de stergere din parte stanga a tablitei. Dimensiune: 16 x 13 cm... Detalii »
Brand: Simba   Categorie: Desen Si Pictura
Jucarii Copii. GLOBO LEGNOLAND TABLITA DE SCRIS CU ABAC Caracteristici: Tablita pentru scris cu creta. Abac cu 3 randuri de bilute colorate pentru socotit, in 3 culori diferite. Varsta recomandata: 3 ani+. Dimensiuni: 29 x 31 x 4 cm. Produsele Globo sunt ... Detalii »
Categorie: Jucarii De Lemn
Jucarii & Cadouri Jucarii educative. Tabla are incorporata tehnologia de recunoastere a literelor cei mici pot deci exersa scrisul literelor. Include 3 sabloane care ajuta la invatarea foneticii si numele literelor. Ustensilele pentru desenat au marimea potrivita pentru mainil... Detalii »
Brand: Vtech   Categorie: Jucarii Educative
Jucarii & Cadouri Jucarii educative. Invata sa scrii si sa desenezi cu aceasta tablita minunata FrozenPersonalizat cu binecunoscutele personaje Elsa si Anna setul arata excelent in orice camera de copilJocul cu tabla magnetica dezvolta imaginatia creativitatea si inteligenta c... Detalii »
Brand: Delta Children   Categorie: Jucarii Educative
Jucarii & Cadouri Jucarii educative. - Invata sa scrii si sa desenezi cu aceasta tablita minunata Sofia Intai- Personalizat cu binecunoscutul personaj Disney Sofia Intai setul arata excelent in orice camera de copil- Jocul cu tabla magnetica dezvolta imaginatia creativitatea s... Detalii »
Brand: Delta Children   Categorie: Jucarii Educative
Jocuri. Melissa&Doug Forme de sortat pe tabla... Detalii »
Brand: Melissa doug   Categorie: Jocuri Educative
Produse Copii. Caracteristici: Copii pot crea propriile lor desene distractive cu tablita Chuggington. Pot fi realizate imagini clare folosind stiloul inclus. Desenele dispar ca prin minune prin folosirea butonului de stergere. Setul este minunat pentru c... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii Educative
TABLA MAGNETICA MICA - SPIDERMAN Clementoni CL15110 Descriere: Un panou magnetic distractiv cu care niciodată nu te vei mai putea opri din desenat. Are o gumă de șters la îndemână, pentru a șterge și va veti distra de min... Detalii »
Brand: Clementoni   Categorie: Desen Si Pictura
TABLA MAGNETICA MARE - FINDING DORY Clementoni CL15140 Descriere: O tablă speciala pentru a desena. Stergeti și începeti din nou, creati momente de distractie cu aceasta tabla! Are trei matrite cu forme geometrice pentru a îm... Detalii »
Brand: Clementoni   Categorie: Desen Si Pictura
TABLA MAGNETICA MICA - FROZEN CL15052 Descriere: O tablă specială pentru a avea distracție cu personaje incredibile din Frozen.   Un instrument proiectat pentru desen, ștergere și desen din nou, pentru creativitate nelimitat... Detalii »
Brand: Clementoni   Categorie: Desen Si Pictura
Suprafata dublu laminata tip 2 pentru tabla scolara   Suprafata laminata tip 2.   Imprimata pe ambele fete Dimensiune:700x1000mm,silk dublu laminat, folie 25 microni... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Mobilier Si Decor
Set tablita din lemn 2 in 1. Tablita poate fi folosita pentru a scrie cu creta, folosindu-se tablita de culoare neagra sau pentru scris cu markere speciale, folosindu-se tablita de culoare alba. De asemenea, suprafata de scris pentru marker... Detalii »
Brand: Globo   Categorie: Arta Si Indemanare
Set tablita lemn magnetica Globo 2 in 1 scris cu creta si marker reglabila pe inaltime Tablita poate fi folosita atat pentru scrisul cu creta pe suprafata neagra cat si pentru scrisul cu markere speciale pe suprafata alba . Tablita este reg... Detalii »
Brand: Globo   Categorie: Desen Si Pictura
Tabla alba cu 2 fete, ideala pentru studiu individual! Tabla este magnetica pe o fata si poate fi curatata extrem de usor. Setul nu include instrumente de scris, piese magnetice sau alte accesorii. Dimensiune tabla: 29 x 23 cm Varsta recoma... Detalii »
Brand: Learning Resources   Categorie: Jucarii Educative
Tabla magnetica mica alba pe rotile   Tabla alba magnetica cu stand pe rotile. Este usor de mutat si pozitionat la locul dorit.   Dimensiuni: 90 * 60 * 142 cm.... Detalii »
Brand: Moje Bambino   Categorie: Table Si Accesorii
Tabla de scris Outdoor   Tabla de scris cu ceas inclus pentru locuri de joaca. Ideal pentru orice tip de turn de joaca.   Pachetul contine: suruburi de Ø 3,5 x 30 mm pentru fixare.   Dimensiuni: 60x50 cm... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Accesorii Diverse
Tabla interactiva IQBoard 233 cm diagonal   Accesorii incluse:                  Cablu USB 8 m;            2 markere;            Accesorii pentru montaj perete;            CD Software educational;Cal... Detalii »
Brand: Iqboard   Categorie: Table Interactive
  • Jucarii Online:
  • 190   1 - 20