Carti pentru Joaca

  • Jucarii Online:
  • 326   1 - 20
Caracteristici: - Prima mea carte de colorat. - Include 24 de imagini haioase. - Cate un actibild recompensa pentru fiecare pagina. Recomandat copiilor peste 3 ani.... Detalii »
Brand: Galt   Categorie: Gradinita Si Scoala
Porneste intr-o aventura de neuitat impreuna cu zana zburatoare Tinkerbell! Cu ajutorul tau mica zana Disney va putea zbura catre Tara de Nicaieri sau catre orice loc magic in care vrei sa mergeti. Magia e in palmele tale doar tu faci zana ... Detalii »
Categorie: Papusi Si Accesorii
Cu carticica pentru baie copiii afla in mod distractiv despre viata si animalele subacvatice. Cartea are desene vesele si este acoperita cu un material impermeabil fiind perfecta pentru a-i tine companie celui mic in timpul baitei.... Detalii »
Brand: Ouatoo Baby   Categorie: Articole Bebe
FRZ/CARTE DE COLORAT - MAXITOYSCarte de colorat Snow Queen... Detalii »
Categorie: Frozen Elsa
Caracteristici: - O carte plina de culoare cu 8 pagini din material moale si texturi diferite - Fiecare pagina este dintr-un material care fosneste - Cartea include aripioare cu clopotei, corp cu blanita, aripioare stralucitoare, zone din s... Detalii »
Brand: Galt   Categorie: Accesorii Bebelusi
Distreaza-te in vacantele tale cu aceasta carte plina de activitati. Exerseaza citirea si scrie, coloreaza si deseneaza cu personajele tale preferate din povesti. Sigur nu te vei plictisi. Parintii o sa evalueze activitatile celor mici ofer... Detalii »
Brand: Editura Girasol   Categorie: Gradinita Si Scoala
Cauta si lipeste circuite de cursa. Viteza este emotionanta, dar sunt necesare circuite specifice pentru fiecare tip de vehicol. Cauta abtibildurile si completeaza ilustratiile. Cartea are peste 50 de abtibilduri. Numar de pagini: 16.... Detalii »
Brand: Editura Girasol   Categorie: Gradinita Si Scoala
Caracteristici: - In aceasta carte e prezentat modul de lucru pentru confectionarea papusilor din oua. - Descrierea pasilor de lucru este detaliata, astfel incat pana si incepatorii in lucrul manual ii pot urma cu usurinta. - Dupa insusirea... Detalii »
Brand: Editura Casa   Categorie: Gradinita Si Scoala
Brand: Leapfrog   Categorie: Laptop uri Si Console
Brand: Prut   Categorie: Carti De Colorat
Brand: Prut   Categorie: Carti De Colorat
Brand: Prut   Categorie: Carti De Colorat
Brand: Editura Casa   Categorie: Carti Cu Idei Creative
Brand: Editura Casa   Categorie: Carti Cu Idei Creative
Brand: Editura Casa   Categorie: Carti Cu Idei Creative
Brand: Editura Aquila 93   Categorie: Carti De Colorat
Brand: Editura Aquila 93   Categorie: Carti De Activitati Copii
FAIRY ZANA FLUTURAS - ZANA FLUTURAS MOVDeschide paginile sale pentru a descoperi un fluture delicat care zboara gratios.Aseaza corespunzator fluturele in jurnal inchide coperta si trage de snurul de jos de 2-3 ori. Apoi deschide si fluturel... Detalii »
Brand: Spin Master   Categorie: Papusi Si Accesorii
FAIRY ZANA FLUTURAS - ZANA FLUTURAS VERDE - SPINMASTERDeschide paginile sale pentru a descoperi un fluture delicat care zboara gratios.Aseaza corespunzator fluturele in jurnal inchide coperta si trage de snurul de jos de 2-3 ori. Apoi desch... Detalii »
Brand: Spin Master   Categorie: Papusi Si Accesorii
CARTE DE COLORAT PRINTESA SOFIACarte de colorat tematica - SofiaCoperta moale cu 36 de pagini.... Detalii »
Brand: Ouatoo Livres   Categorie: Arta Si Indemanare
  • Jucarii Online:
  • 326   1 - 20