Triciclete pentru Copii

  • Jucarii Online:
  • 509   1 - 20
Jucarii de exterior. KIKKA RIDE TRICICLETA VETTA 2 IN 1 IVORY 140371 Caracteristici: Scaun extrem de confortabil, cu un parasolar mare reglabil,care permite relaxarea completa a copilului. Scaun mare si confortabil, cu umplutura moale. Suport pentru picioare pl... Detalii »
Categorie: Triciclete Copii
Jucarii de Exterior. Baby Mix Tricicleta copii cu Scaun Reversibil Safari WS611 Bordo... Detalii »
Brand: Baby Mix   Categorie: Biciclete Si Triciclete
Jucarii de Exterior. Baby Mix Tricicleta copii cu Scaun Reversibil Solaris B50... Detalii »
Brand: Baby Mix   Categorie: Biciclete Si Triciclete
Jucarii de Exterior. Baby Mix Tricicleta copii cu scaun reversibil UR-ETB32-2 Violet... Detalii »
Brand: Baby Mix   Categorie: Biciclete Si Triciclete
Categorie: Papusi Si Accesorii
Categorie: La Plimbare
Categorie: La Plimbare
Jucarii de exterior. KIKKA RIDE TRICICLETA XAMMY 3 IN 1 IVORY 140357 Caracteristici: Scaun extrem de confortabil, cu un parasolar mare reglabil,care permite relaxarea completa a copilului. Scaun mare si confortabil. Spatar reglabil. Rotile din spate pot glisa i... Detalii »
Categorie: Triciclete Copii
Jucarii de exterior. KIKKA RIDE TRICICLETA VETTA 2 IN 1 VIOLET 140388 Caracteristici: Scaun extrem de confortabil, cu un parasolar mare reglabil,care permite relaxarea completa a copilului. Scaun mare si confortabil, cu umplutura moale. Suport pentru picioare p... Detalii »
Categorie: Triciclete Copii
Jucarii de exterior. CHIPOLINO TRICICLETA URSULET CU PARASOLAR ALBASTRU. Caracteristici: Este destinata copiilor de la 3 la 5 ani, cu o greutate de pana la 25 kg. Este prevazuta cu bara de protectie in fata si suport pentru picioare. Manerul este confortabil pe... Detalii »
Categorie: Triciclete Copii
Jucarii de exterior. CHIPOLINO TRICICLETA SPRINTER ALB. Caracteristici: Potrivita pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-7 ani, cu o greutate de pana la 25 kg. Dotata cu un scaun confortabil. Stimuleaza copiii si ii ajuta in dezvoltarea abilitatilor motorii. F... Detalii »
Categorie: Triciclete Copii
Tricicleta Tandem Small Caracteristici:manere solide cu stifturi de cauciuccadru de otel acoperit cu vopsea rezistentarulmenti rezistentianvelope EVACE de calitate TÜV Dimensiuni: 101 x 45 x 52 cm Greutate: 7.8 kgNecesita asamblare. Asambl... Detalii »
Brand: Beleduc   Categorie: Triciclete Fara Pedale
Tricicleta cu maner - Puky Tricicleta cu maner, cod 2393 de la Puky, este recomandata copiilor cu varsta peste 2ani (peste 90 cm). Culoare rosie. Prevazuta cu cosulet pentru bagaje, scaun reglabil, roata cu mecanism roata libera si dispozit... Detalii »
Brand: Puky   Categorie: Triciclete Copii
Tricicleta electrica Injusa SAMURAI POLICE 6V (INJ129) Avantajele acestui produs: Stabilitate mare Autonomie baterie: peste 1 oraSezut confortabilViteza de 2.5 Km/hDesign realist si modern Lumini si sunetePlastic de inalta calitate rezisten... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Triciclete Copii
Tricicleta electrica Injusa Tribike Hello Kitty 6V (INJ7294) Avantajele acestui produs: Stabilitate mare Autonomie baterie: peste 1 oraSezut confortabilViteza de 5-6 Km/hDesign realist si modernPlastic de inalta calitate rezistent la zgarie... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Triciclete Copii
Produse Copii. Caracteristici:Este un model usor cu suport pentru picioare pentru copii mai mici, care poate fi detasat cu usurinta in momentul in care copilul creste si poate pedala singur.Cadrul de sprijin ofera un plus de siguranta copilului dumneavoa... Detalii »
Brand: Ares   Categorie: Triciclete
Produse Copii. Caracteristici:Copertina ( detasabila pentru a fi spalata) ce va feri copilasul dumneavoastra de razele solareDotata cu sprijinitor pentru picioruse pentru perioada in care copilasul inca nu ajunge la pedale.Acest sprijinitor ulterior pot f... Detalii »
Brand: Ares   Categorie: Triciclete
Tricicleta copii DOLU Super Bike... Detalii »
Brand: Dolu   Categorie: Triciclete Copii
Tricicleta copii Smart Trike Glow Touch Steering 4 in 1, BlackWhite... Detalii »
Brand: Smart Trike   Categorie: Triciclete Copii
  • Jucarii Online:
  • 509   1 - 20