Leagane Copii

  • Jucarii Online:
  • 343   1 - 20
Leagan pentru copii, cu frânghie şi şezut din plastic. Inaltime reglabila: 1,95- 2,55 m. ATENŢIE! Nu este inclus şi sistemul de susţinere al leagănului (bara de susţinere, cârlige, carabine sau alt dispozitiv).  ... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Sistem de prindere leagan - Tip D+ Se recomanda pentru bare cu grosimea de 8-13 cm Dimensiune tija 14 cm  ... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Ansamblu le leagane pentru uz familial de exterior ce contine: platforma, 2 leagane, calut de 2 persoane. O distractie fantastica! Dimensiuni: - Spatiu necesar pentru instalare: 2,75m x 1,70m; - Inaltime: 2,20m; Lemn de pin tratat contra da... Detalii »
Brand: Egt soulet   Categorie: Leagane Copii
KBT - Colier de prindere leagan   Pentru bara de lemn de 9 - 10  cm diametru. Potrivit pentru leganele/accesoriile care au deja carabina inclusa. Accesoriile sunt nichelate si rezistente in timp. Se poate opta pentru colier pe rotund sau ... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Leagan copii Spiderman, 03062... Detalii »
Brand: Spiderman   Categorie: Spiderman Leagan Copii
Jucarii & Cadouri Leagane. Leaganul cu cadru metalic este recomandat copiilor cu varsta peste 9 luni. Scaunul leaganului trebuie suspendat la o inaltime de cel putin 35 cm fata de sol. Inaltimea maxima a cadrului metalic este de 2 5 m. Leaganul trebuie pozitionat ast... Detalii »
Brand: Biemme   Categorie: Leagane
Jucarii & Cadouri Leagane. O adevarata inovatie de la Graco cel mai mare producator de leagane si balansoare Little Lounger este ideal pentru linistirea bebelusului. Little Lounger este primul leagan Graco care se poate transforma in patut cu vibratii. Leaganul Littl... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Leagane
Totul pentru bebe. Edu Play Leagan Ursulet Edu Play... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Balansoare Si Leagane
Jucarii de exterior. Kettler Set leagan dublu... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Leagane
Jucarii & Cadouri Leagane. Leagan Ursulet are un design unic ce permite convertirea sa in 3 variante. Varianta 1 cu protectii fata/spate pentru bebelusi cu varsta intre 6 luni si 2 ani. Varianta 2 cu protectie spatar pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani. ... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Leagane
Jucarii & Cadouri Leagane. Leaganul Jumbo are un design unic ce permite convertirea sa in 3 variante. Varianta 1 cu protectii fata/spate pentru bebelusi cu varsta intre 6 luni si 2 ani. Varianta 2 cu protectie spatar pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani. ... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Leagane
Leagan simplu. Copii iubesc sa se dea in leagan la orice varsta, le ofera senzatia de libertate, senzatia ca pot zbura. Lemnul din care sunt confectionate leaganele se potiveste perfect cu cadrul natural al gradinilor. Detalii tehnice: Dime... Detalii »
Brand: Axion Valley B v   Categorie: Accesorii Diverse
Spatiul de joaca Carol 1 cu leagane se diferentiaza prin diversitatea zonelor joaca incluzand , tobogan 2,2 m, catarator , platforma, turn, lada de nisip. Este ideal pentru gradinile mari , recomandandu-se un spatiu de siguranta de ~ 5 x 7 ... Detalii »
Brand: Fungoo   Categorie: Complexe De Joaca
Complex joaca leagane-  Zet   Complex cu 4 leagane ,   pentru 6 copii.Setul contine:-2 leagane standard, un leagan dublu Sky Scooter , un legan dublu Kids Safe pentru copii mai mici. -Cadru metalic solid cu diametru 50 mm.   Garantie ... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Leagane Copii
Complex de leagane 4 copii ValySetul include:-2 leagane standard si un leagan dublu Sky Scooter.  Sunt disponibile separat si alte tipuri de scaunele leagan.-Cadru metalic solid cu diametru 50 mm.   Garantie LEMN 10 ANIPentru copii cu va... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Leagane Copii
Complex de leagane Bayo 2  pentru 6 copii   Complex de joaca si activitati Premium Bayo, cu 3 leagane , trapez acrobat si scara franghie tip pirat.  Poate fi folosit de 6 copii simultan.Setul include:   -2 leagane standard si un leagan ... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Leagane Copii
Ansamblu de joaca- Leto cu leagane si tobogan   Complex de joaca si activitati Premium Leto  , cu 3 leagane( pentru 4 copii), leagan tip trapez acrobat, tobogan mare de 270 cm si scara franghie tip pirat. Poate fi folosit de  7-9 copii s... Detalii »
Categorie: Complexe De Joaca
Complex de leagane -Zet pentru 6 copii   Complex cu 4 leagane pentru 6 copii.Include: - 2 leagane standard - un leagan dublu Sky Scooter - un legan dublu Kids Safe pentru copii mai mici.   Caracteristici: - cadru metalic solid cu diametru... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Leagane Copii
Leagan Little Lounger Benny&Bell O adevarata inovatie de la Graco, cel mai mare producator de leagane si balansoare, Little Lounger este ideal pentru linistirea bebelusului.Little Lounger este primul leagan Graco care se poate transforma in... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Mozaic
Complex joaca leagane + tobogan- Sasy   Complex cu 3 leagane +  tobogan,   pentru 5-6 copii.   Setul contine:    - 2 leagane standard, un leagan dublu Sky Scooter si tobogan cu scara. -Cadru metalic solid cu diametru 50 mm.   Garan... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Leagane Copii
  • Jucarii Online:
  • 343   1 - 20