Leagane Copii

  • Jucarii Online:
  • 376   1 - 20
Sistem de prindere leagan - Tip D+ Se recomanda pentru bare cu grosimea de 8-13 cm Dimensiune tija 14 cm... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Cadru pentru Leagan metalic TP130 Giant Swing Frame este ideal pentru gradini si spatii mai mici. Fabricat din oţel zincat special tratat impotriva ruginei. Potrivit pentru majoritatea accesoriilor si leaganelor TP, cu excepţia Twizzler. ... Detalii »
Brand: Tp Toys   Categorie: Leagane Copii
Just Fun - Leagan cauciuc cu lant inclus Recomandat pentru utilizarea în aer liberInconjurat de un cauciuc flexibilMargini rotunjite si atent finisate pentru a nu se lovii copii in el!Recomandata utilizarea pentru copii de peste 3 ani.Stan... Detalii »
Brand: Just Fun   Categorie: Leagane Copii
KBT - Sistem de prindere leagan tip OPentru bara de lemn de 14 - 16 cm diametru. Potrivit pentru leganele/accesoriile care au deja carabina inclusa. Tija filetata de 160 mm... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Accesorii Diverse
Fabricat din teava rectangulara de otel, grunduita si vopsita, rezistenta la intemperii si UV. Unghi oblic dintre traversa si picioarele leaganului de 100 grade; Unghiul dintre picioarele leaganului de 60 grade; Grosime tabla otel 2,5 mm.;... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Accesorii Diverse
Ansamblu le leagane pentru uz familial de exterior ce contine: platforma, 2 leagane, calut de 2 persoane. O distractie fantastica! Dimensiuni: Spatiu necesar pentru instalare: 2,75m x 1,70m, Inaltime: 2,20m; Lemn de pin tratat contra daunat... Detalii »
Brand: Egt soulet   Categorie: Leagane Copii
Statie catarare cu leagan - Kettler 8398-100 Statia de catarare cu leagan este realizata din otel acoperit cu poliester. Prezinta scari verticale si orizontale Leaganul are franghii ajustabile si carlige cu protectie. Franghia de catarare i... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Leagane Copii
Leagan copii Ursulet 3 in 1 - Edu Play Acest leagan are un design unic ce permite convertirea sa in 3 variante: 1- leagan cu protectii fata/spate pentru bebelusi (intre 6 luni si 2 ani) 2 leagan cu protectie spatar pentru copii (pentru 2 - ... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Leagane Copii
Leagan convertibil pentru copii cu varste intre 6 luni si 7 ani Edu Play Acest leagan are un design unic ce permite convertirea sa in 3 variante: 1- leagan cu protectii fata/spate pentru bebelusi (intre 6 luni si 2 ani) 2 leagan cu protecti... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Leagane Copii
Leagan copii Do Re Mi 3 in 1 cu zornaitoare - Edu Play Acest leagan are un design unic ce permite convertirea sa in 3 variante: 1- leagan cu protectii fata/spate pentru bebelusi (intre 6 luni si 2 ani) 2 leagan cu protectie spatar pentru co... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Leagane Copii
Leagan copii Spiderman, 03062... Detalii »
Brand: Spiderman   Categorie: Spiderman Leagan Copii
Accesorii Copii. Fridolin Flasneta Cantec de leagan Mozart... Detalii »
Brand: Fridolin   Categorie: Cadouri
Accesorii Copii. Dunster House Leagan rotund Monkey PP Verde... Detalii »
Brand: Dunster House   Categorie: Jucarii De Exterior
Accesorii Copii. Dunster House Leagan copii Baby Seat... Detalii »
Brand: Dunster House   Categorie: Jucarii De Exterior
Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. Nu este inclus si sistem de prindere (carlige, carabine sau alt dispozitiv). Sistemul de prindere se vinde separat. Telefonati pentru detalii.... Detalii »
Brand: Tp Toys   Categorie: Leagane Copii
Cenusareasa l-a descoperit pe Pumpkin in balconul castelului si a fost placut surprinsa sa afle ca era un cadou de la print. Pumpkin are ochisorii mari, albastri, un nas maro, iar parul este aranjat dupa parul Cenusaresei. Acest minunat cat... Detalii »
Brand: Blip Toys   Categorie: Printesele Disney
Leagan Metal 120 cm Smoby Acest leagan cu cadru metalic va fi jocul preferat al copilului tau. Stativul este usor de asamblat si se poate folosi in interior cat si in exterior, fara riscul ca prichindelul sa cada din el. Leaganul este pentr... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Leagane Copii
Demontabil, posibilitate de configurare in 3 variante. Dimensiuni: 28 x 38 x 42 cm. Inaltime reglabila: 2,05 - 2,55 m. Variantele de produs difera dupa tipul de franghie (PP 10 sau PH 12) si dupa culorile leaganului. Vezi variantele mai jos... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Lungime sfoara: 2,1 - 2,5 m. Leaganul poate fi configurat in 3 variante. Contine si centura de siguranta. Cand este asamblat complet, se potriveste pentru copii cu varsta mai mica de 3 ani. Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. ATENTIE... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Leagan spate in spate, culoare verde, din plastic. Inaltime reglabila: 2,40 - 2,50 m. Greutate leagan: 4,5 kg. Detalii: Click aici Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. Nu este inclus si sistem de prindere (carlige, carabine sau alt di... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
  • Jucarii Online:
  • 376   1 - 20