Leagane Copii

  • Jucarii Online:
  • 376   1 - 20
Leagan copii Do Re Mi 3 in 1 cu zornaitoare - Edu Play Acest leagan are un design unic ce permite convertirea sa in 3 variante: 1- leagan cu protectii fata/spate pentru bebelusi (intre 6 luni si 2 ani) 2 leagan cu protectie spatar pentru co... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Leagane Copii
Accesorii Copii. Fridolin Flasneta Cantec de leagan Mozart... Detalii »
Brand: Fridolin   Categorie: Cadouri
Accesorii Copii. Dunster House Leagan rotund Monkey PP Verde... Detalii »
Brand: Dunster House   Categorie: Jucarii De Exterior
Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. Nu este inclus si sistem de prindere (carlige, carabine sau alt dispozitiv). Sistemul de prindere se vinde separat. Telefonati pentru detalii.... Detalii »
Brand: Tp Toys   Categorie: Leagane Copii
Leagan Metal 120 cm Smoby Acest leagan cu cadru metalic va fi jocul preferat al copilului tau. Stativul este usor de asamblat si se poate folosi in interior cat si in exterior, fara riscul ca prichindelul sa cada din el. Leaganul este pentr... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Leagane Copii
Just Fun - Leagan cauciuc cu lant inclus Recomandat pentru utilizarea în aer liberInconjurat de un cauciuc flexibilMargini rotunjite si atent finisate pentru a nu se lovii copii in el!Recomandata utilizarea pentru copii de peste 3 ani.Stan... Detalii »
Brand: Just Fun   Categorie: Leagane Copii
Demontabil, posibilitate de configurare in 3 variante. Dimensiuni: 28 x 38 x 42 cm. Inaltime reglabila: 2,05 - 2,55 m. Variantele de produs difera dupa tipul de franghie (PP 10 sau PH 12) si dupa culorile leaganului. Vezi variantele mai jos... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Lungime sfoara: 2,1 - 2,5 m. Leaganul poate fi configurat in 3 variante. Contine si centura de siguranta. Cand este asamblat complet, se potriveste pentru copii cu varsta mai mica de 3 ani. Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. ATENTIE... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Leagan spate in spate, culoare verde, din plastic. Inaltime reglabila: 2,40 - 2,50 m. Greutate leagan: 4,5 kg. Detalii: Click aici Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. Nu este inclus si sistem de prindere (carlige, carabine sau alt di... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Dimensiuni generale: 2100 x 990 x 235 mm. Detalii: Click aici Cuprinde leaganul propriu-zis, barele metalice si colier de prindere rotund cu diametrul de 10 mm.... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Inaltime reglabila: 2,25 m - 2,70 m. Tip franghie: PP10 Culoare: Rosu Sistemul de prindere se vinde separat. Vezi aici Alte detalii: Click aici... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Dimensiuni: 2,30 m - 2,75 m. Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. Nu este inclus si sistem de prindere (carlige, carabine sau alt dispozitiv). Sistemul de prindere se vinde separat. Telefonati pentru detalii.... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Sistem de prindere leagan - Tip D+ Se recomanda pentru bare cu grosimea de 8-13 cm Dimensiune tija 14 cm... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
KBT - Leagan Face to Face Caracteristici: Inaltime reglabila: 2,25 m - 2,70 m.- Tip franghie: PH12- Culoare: mov cu verde * fara sistemul de prindere inclus... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Statie catarare cu leagan - Kettler 8398-100 Statia de catarare cu leagan este realizata din otel acoperit cu poliester. Prezinta scari verticale si orizontale Leaganul are franghii ajustabile si carlige cu protectie. Franghia de catarare i... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Leagane Copii
Leagan Evolutiv bebe - Smoby Caracteristici: Leaganul poate fi transformat in dependenta de varsta copilului, in acest fel este potrivit unui spectru mai larg de utilizatori. Pentru siguranta copilului leaganul este echipat cu o bordura spe... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Leagane Copii
Leagan cu cadru metalic pentru Copii Caracteristici: •Pentru 2 persoane (greutate suportata ~ 100 kg)• Ideal pentru varste cuprinse intre : 3 -12 ani  Dimensiuni leagan  Lungime: 212 cm Latime: 166 cmInaltime: 200 cm• Greutate: 18.... Detalii »
Brand: Spartan   Categorie: Leagane Copii
Leagan copii Ursulet 3 in 1 - Edu Play Acest leagan are un design unic ce permite convertirea sa in 3 variante: 1- leagan cu protectii fata/spate pentru bebelusi (intre 6 luni si 2 ani) 2 leagan cu protectie spatar pentru copii (pentru 2 - ... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Leagane Copii
KBT - Leagan cauciuc cu lant inclus Recomandat pentru utilizarea în aer liberInconjurat de un cauciuc flexibilMargini rotunjite si atent finisate pentru a nu se lovii copii in el!Recomandata utilizarea pentru copii de peste 3 ani.Standarde... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Leagane Copii
Leagan convertibil pentru copii cu varste intre 6 luni si 7 ani Edu Play Acest leagan are un design unic ce permite convertirea sa in 3 variante: 1- leagan cu protectii fata/spate pentru bebelusi (intre 6 luni si 2 ani) 2 leagan cu protecti... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Leagane Copii
  • Jucarii Online:
  • 376   1 - 20