Vehicule Copii

  • Jucarii Online:
  • 1398   1 - 20
Jucarii de exterior. DOLU MASINA SMART CU PEDALE Caracteristici: Masina cu pedale Smart, marca Dolu. Distractia poate sa inceapa alaturi de cea mai simpatica masinuta. Masina are o greutate redusa, este complet asamblata, dotata cu volan si pedale. Dimensiune p... Detalii »
Categorie: Vehicule Cu Pedale
Jocuri. Melissa&Doug Abtibilduri reutilizabile - Vehicule/Comunitate... Detalii »
Brand: Melissa doug   Categorie: Jocuri De Creatie
Jucarii & Cadouri Masinute si vehicule utilitare. Caracteristici:Trenulet la scara HO (1:87). Montajul este foarte simplu si rapid. Este de preferat sa montati macheta pe o placa de lemn. Nu include accesorii pentru decorat (placa de lemn acuarele pensula lipici sau altele) pot fi folosite... Detalii »
Brand: Mehano   Categorie: Masinute Si Vehicule Utilitare
Biciclete atk_lmb16fld-bl... Detalii »
Brand: Natk Bikesn   Categorie: Vehicule Pentru Copii
Jucarii de exterior. TRACTOR DOLU CU PEDALE SI CUPA Caracteristici: Tractor cu pedale, marca Dolu.  -Confort maxim pentru copil, spatar si claxon.  -Dimensiune produs: inaltime 52 cm, latime 43, lungime 82 cm. Recomandat de la varsta de 3 ani pana la 5 ani, s... Detalii »
Categorie: Vehicule Cu Pedale
Jucarii de exterior. MONI KART CU PEDALE Caracteristici: Kart cu pedale. Actionat prin pedalare. Scaun reglabil in functie de varsta. Frana actionata cu mana. Roti de plastic. Fabricat din materiale plastice de calitate superioara. Potrivit copiilor cu varsta i... Detalii »
Categorie: Vehicule Cu Pedale
Jucarii & Cadouri Masinute si vehicule utilitare. Caracteristici:Trenulet electric la scara HO 1:87. Setul contine:o locomotiva electrica cu motor; o locomotiva electrica dummy - (fara motor); un vagon de pasageri clasa I; un vagon de pasageri clasa II-a; cale ferata circuit oval - 117.5 x... Detalii »
Brand: Mehano   Categorie: Masinute Si Vehicule Utilitare
Jucarii & Cadouri Masinute si vehicule utilitare. O noua versiune a faimoasei rachete. Racheta Tor II este recomandata copiilor mai mari de 8 ani. Acum cu performante de zbor si functionalitate inbunatatite. Racheta este mai mare iar parasuta este preasamblata devenind mai usor de folosit.... Detalii »
Brand: Quercetti   Categorie: Masinute Si Vehicule Utilitare
Jucarii & Cadouri Vehicule pentru copii. Caracteristici: Acum cel mai simpatic iepuras te va duce unde vrei tu. Masinuta este in forma de iepuras viu colorata si foarte atractiva pentru cei mici. Vehiculul iepuras este fabricat din plastic viu colorat fiind dotat cu un scaunel con... Detalii »
Brand: Dohany   Categorie: Vehicule Pentru Copii
Jucarii & Cadouri Masinute si vehicule utilitare. Setul contine: racheta Ronnie si un astronaut. Racheta este pe baza de motor cu frictiune care scoate sunete specifice. Functioneaza fara baterii! Dimensiuni: Lungime: 24 7 cm Latime: 15 cm Inaltime: 24 cm... Detalii »
Brand: Wow   Categorie: Masinute Si Vehicule Utilitare
Jucarii & Cadouri Vehicule pentru copii. BebeCar se poate folosi ca si masina clasica leagan pentru copii premergator sau jucarie care dezvolta indemanarea si inteligenta Masina poate fi impinsa de catre parinte iar copilul poate schimba directia de deplasare cu ajutorul volanului... Detalii »
Brand: Baby Mix   Categorie: Vehicule Pentru Copii
Jucarii & Cadouri Vehicule pentru copii. BebeCar se poate folosi ca si masina clasica leagan pentru copii premergator sau jucarie care dezvolta indemanarea si inteligenta Masina poate fi impinsa de catre parinte iar copilul poate schimba directia de deplasare cu ajutorul volanului... Detalii »
Brand: Baby Mix   Categorie: Vehicule Pentru Copii
  Caracteristici principale- Dimensiuni dupa asamblasare: 83x49x50 cm- Greutate kart: 7 kg- Greutate maxima suportata: 30 kg- Garantie: 2 ani- merge atat inainte cat si inapoi cu ajutorul pedalelor- pedaleaza continuu- stabil pe orice tere... Detalii »
Brand: Berg Toys   Categorie: Karturi Copii
Swayer albastru   Scooterul cu sistem de autopropagare este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, ajutand la dezvoltarea mobilitatii celor mici. Copiii stau pe un scaun cu o pozitie joasa , cu un design unic in forma de b... Detalii »
Brand: Jd Bug   Categorie: Karturi Copii
Scania si buldozer 1:87 Un set impresionant din seria vehiculelor de constructii. Vehiculul este un tip de basculanta bazat pe modelul cu cabina Scania-R, sasiu cu 3 axe si bena basculanta. Buldozerul puternic Liebherr PR 764 este plasat pe... Detalii »
Brand: Siku   Categorie: Vehicule Diverse Utilitare
Se poate deplasa si inapoi. Şaua si volanul sunt reglabile.   Dimensiuni: 92x65x57-74 cm. Greutate: 12 kg. Varsta recomandata: 3-8 ani... Detalii »
Brand: Berg Toys   Categorie: Karturi Copii
Free Wheeling Motorcycle Dimensiuni: H=40cm, L=60cm, l=28cm. Greutate: 3,5 kg.   Distanta dintre ghidon si mijlocul seii este de aprox 17 cm; Inaltimea de jos pana la sa este de aprox 25 cm .   Varsta recomandata: peste 3 ani.... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Vehicule Fara Pedale
      Puky – Cart 3305   Atentie!!! Transportul in Bucuresti la acest produs este gratuit - va rugam contactati-ne pentru detalii!  Caracteristici: -          Recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani (peste 95 cm)  -   ... Detalii »
Brand: Puky   Categorie: Karturi Copii
Jucarii de exterior.
Brand: Mykids   Categorie: Vehicule Fara Pedale
Biciclete sch_425... Detalii »
Brand: Nschiano Kidsn   Categorie: Vehicule Pentru Copii
  • Jucarii Online:
  • 1398   1 - 20