Jucarii Educative

  • Jucarii Online:
  • 3135   1 - 20
Produse Copii. Caracteristici: Tablita magnetica care permite copilului sa deseneze cu ajutorul stiloului special cu doua capete (gros sau subtire) si a celor 4 stampile cu diverse forme. Desenele dispar ca prin minune prin folosirea butonului de stergere... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii Educative
Jocuri & Jucarii Educative. National Geographic Set Experimente de Chimie 2000... Detalii »
Brand: National Geographic   Categorie: Jocuri Stiintifice
Catel robot Roxy Inteligentul catel robot de la Zoomer Zuppies va deveni cel mai bun prieten al copiilor. Robotelul stie o multime de trucuri si jocuri, sta in fundulet, latra, plange sau casca si se bucura cand e mangaiat pe burtica, la fe... Detalii »
Brand: Spin Master   Categorie: Jucarii Educative
Jucarii & Cadouri Jucarii educative. Fantacolor Tinkerbell jucarie educativa marca Quercetti Jocul educativ Fantacolor Design Tinkerbell este recomandat copiilor mai mari de 5 ani. Cu ajutorul acestui joc copiii pot crea mozaicuri minunate. Jocul stimuleaza dezvoltarea coordon... Detalii »
Brand: Quercetti   Categorie: Jucarii Educative
Jocuri & Jucarii Educative. Science4you Fabrica de sapunuri parfumate Mini... Detalii »
Brand: Science4you   Categorie: Jocuri Stiintifice
Jucarii Bebelusi. Fehn Bratara cu zornaitoare Broscuta... Detalii »
Brand: Fehn   Categorie: Jucarii Educative Bebe
Jucarii Bebelusi. Fisher Price L&L Catelusul Vorbitor 2016... Detalii »
Brand: Fisher Price   Categorie: Jucarii Educative Bebe
Jocuri & Jucarii Educative. Vilac Harta Lumii Magnetica Poetica... Detalii »
Brand: Vilac   Categorie: Jocuri De Invatare
Jocuri & Jucarii Educative. Sentosphère Misterul optic... Detalii »
Brand: Sentosphère   Categorie: Jocuri Stiintifice
Jocuri & Jucarii Educative. Discovery Kit experimente Cresterea cristalelor... Detalii »
Brand: Discovery   Categorie: Jocuri Stiintifice
Jocuri & Jucarii Educative. BUKI France Super stiinta 25 experimente... Detalii »
Brand: Buki France   Categorie: Jocuri Stiintifice
Jocuri & Jucarii Educative. Learning Resources Sablon Corp uman... Detalii »
Brand: Learning Resources   Categorie: Jocuri Stiintifice
Produsele Globo sunt 100 distractive dar si 100 sigure. In cadrul produselor Globo se pot gasi jocuri si jucarii de o gama foarte variata, astfel incat acestea satisfac nevoile oricarei varste, in portofoliu avand jucarii incepand cu 0 luni... Detalii »
Brand: Globo   Categorie: Jucarii Educative
Titirez cu panorama si sunet trenulet. Da-i repede la manivela iar trenuletul va merge pe sina si va scoate sunete specifice.... Detalii »
Brand: Lena   Categorie: Jucarii Educative
Produse Copii.  Caracteristici:Construieste 2 modele diferite de turbina eoliana (aproape 1 m inaltime) si vantul iti va incarca acumulatorii jucariilor tale. Sau va aprinde un bec. Tu alegi! In plus ai 6 modele de vehicule pe care le poti construi cu a... Detalii »
Brand: Buki   Categorie: Jucarii Educative
Produse Copii. Caracteristici:Este rezistenta si eleganta, fiind un cadou superb pentru un artist in devenire.Servieta are maner si incuietori de metal rezistente iar in interior are tavite usor accesibile.Setul contine 132 de piese: 12 culori de apa impr... Detalii »
Brand: Alex Toys   Categorie: Jucarii Educative
Aceste forme geometrice realizate din lemn sunt ideale pentru exersarea cunostintelor de baza de geometrie. Piesele ajuta copiii la realizarea clasificarilor de obiecte dupa una sau mai multe insusiri date. Dezvolta atentia, imaginatia si s... Detalii »
Brand: Learning Resources   Categorie: Jucarii Educative
Jucarii & Cadouri Jucarii educative. Caracteristici:Jocul clasic Monopoly revine cu o versiune noua in format electronic. Inlocuind banii cu carduri electronice tranzactiile devin mai u?oare. Alege-ti cel mai norocos si colorat pion deplaseaza-te pe tabla de joc cumparând fie... Detalii »
Brand: Hasbro   Categorie: Jucarii Educative
Jucarii & Cadouri Jucarii educative. Setul cu 13 piese: contine caruciorul doctor si accesorii. Accesorii: termometru stetoscop siringa etc. Caruciorul doctor este mobil tocmai pentru a oferi mai usor primul ajutor bebelusului. Dimensiuni: 31 x 35.5 x 47.5 cm. Varsta recomanda... Detalii »
Brand: Ecoiffier   Categorie: Jucarii Educative
Acesti caluti au o textura catifelata si te ajuta sa inveti mai repede rasele de cai. Cutia din lemn cuprinde 12 cai diferiti cu legenda de identificare. Un joc grozav care iti stimuleaza imaginatia. Dimensiune calut: 7.7 x 7.8 cm.... Detalii »
Brand: Melissa And Doug   Categorie: Jucarii Educative
  • Jucarii Online:
  • 3135   1 - 20