Jocuri Educative

  • Jucarii Online:
  • 190   1 - 20
Carticica electronica I-Book Animale este special conceputa pentru a-i ajuta pe copii sa invete lucruri noi intr-un mod distractiv. Cele 23 de pagini cu imagini interactive si sunetii vor ajuta pe cei mici ajuta sa-si insuseasca repede si u... Detalii »
Brand: Playful   Categorie: Jocuri Educative
Set de rezerva pentru 3D Magic - Magna Color .Setul contine: 8 sabloane  din gama Midnight  1 stilou magic  40 de puncte magice  o pereche de ochelari 3D UltraVision.... Detalii »
Brand: Tech 4 Kids   Categorie: Jocuri Educative
Minions/Tabla magica - MaxitoysO tabla magica din ardezie cu efigia personajelor Minions pentru a da frau liber la creativitate! Contine 1 tabla magica 2 tampoane magnetice si 1 stilou magnetic. Recomandat de la 3 ani.... Detalii »
Categorie: Jocuri Educative
Nu esti niciodata prea tanar pentru a incepe cercetarile stiintifice iar setul cu microscop si telescop iti permite acest lucru. Meseria de om de stiinta este una nobila si toti copiii sunt fani ai simpaticilor si inteligentilor doctori si ... Detalii »
Brand: Profesor Pi   Categorie: Jocuri Educative
SBN/ SAH - MAXITOYS... Detalii »
Categorie: Jocuri Educative
Blb Casa de invatare - MaxitoysSuperba casa de invatare colorata Biloba.Copilul se poate juca si invata cu blocurile si margelele din set. Dimensiunile case: 26 x 28 cm.... Detalii »
Categorie: Jocuri Educative
JOC DE REMI DISNEY - MAXITOYSUn joc clasic in versiunea Junior si Familie! Joaca cu Buzz Woody Lighting McQueen Remy Nemo si toti prietenii lor si compune secvente de aceeasi culoare cu aceiasi cifra sau o serie de placi de aceeasi valoare ... Detalii »
Categorie: Jocuri Educative
Jucarie Fabrica de ciocolata (CHOC-O-LOTTO FACTORY) - creaza-ti propriile forme de ciocolata folosind actiunea unica de rotire. Toarna in interior ciocolata topita si roteste manerul pentru a imbraca forma. Asteapta sa se aseze ciocolata sc... Detalii »
Brand: Vivid   Categorie: Jocuri Educative
Jocul cu sageti si cu tinta mereu a fost distractiv. Setul contine o tinta 2 in 1 cu fata dubla si cu diverse puncte sageti borduri din metal cu separatoare. Acest joc este marca Rusher.... Detalii »
Brand: Rusher   Categorie: Jocuri Educative
OUA / PYRAMIDA + FORMEContine cupe care pot fi stivuite si forme de potrivire pentru dezvoltarea abilitatilor motorii si de recunoastere ale copilului.... Detalii »
Brand: Ouatoo   Categorie: Jocuri Educative
Nu exista poveste mai frumoasa decat aceea pe care ne-o putem inchipui singuri! Copiii sunt inzestrati cu o imaginatie bogata ce trebuie cultivata cat mai mult tocmai pentru a scoate la iveala creatorul nastrusnic de naratiuni din fiecare m... Detalii »
Brand: Playful   Categorie: Jocuri Educative
SCRABBLE CLASIC - MAXITOYS... Detalii »
Categorie: Jocuri Educative
BLOC CU ACTIVITATI... Detalii »
Brand: Ouatoo Baby   Categorie: Jocuri Educative
SCRABBLE JUNIOR - MAXITOYS... Detalii »
Categorie: Jocuri Educative
Pe corpul figurinei in forma de omida sunt patru antenute fiecare cu o alta forma: diamant steluta inimioara sau triunghi. Copiii trebuie sa aseze inelele decupate in centru pe antenuta corespunzatoare. Jucaria contribuie la dezvoltarea gan... Detalii »
Brand: Biloba   Categorie: Jocuri Educative
Celebrul cub este preferatul copiilor si adultilor de toate varstele de peste 3 de ani. Mii de posibilitati si o singura solutie intr-o jucarie care stimuleaza inteligenta... Detalii »
Brand: Jumbo   Categorie: Jocuri Educative
Copilul tau poate invata acum alfabetul mult mai usor! Cu ajutorul tablitei cu literele alfabetului invatatul si joaca se combina intr-o maniera distractiva si educativa! Literele sunt viu colorate si pot fi folosite in diferite jocuri.... Detalii »
Brand: Biloba   Categorie: Jocuri Educative
Eco-Pad este o tableta electronica special conceputa pentru a-i ajuta pe copii sa invete despre importanta protejarii mediului inconjurator. Plansele interactive si frumos colorate din acest set ii vor ajuta sa-si insuseasca repede si usor ... Detalii »
Brand: Playful   Categorie: Jocuri Educative
Set de rezerva pentru 3D Magic - Color N Glow . Setul include: o pereche de ochelari speciali 3D 1 carioca luminoasa cu capat dublu 8 sabloane.... Detalii »
Brand: Tech 4 Kids   Categorie: Jocuri Educative
Micile gospodine pot face propria inghetata in formele de la Mamzelle Caramel. Cele 6 forme au capac roz in forma de floare si sunt asezate pe un suport in forma de stea. Ca multe alte jucarii pentru fetite de la Mamzelle Caramel formele de... Detalii »
Brand: Mamzelle Caramel   Categorie: Jocuri Educative
  • Jucarii Online:
  • 190   1 - 20