Tobogane Copii

  • Jucarii Online:
  • 235   1 - 20
Tobogan copii Flair Toboganul este prevazut cu 2 trepte, poate fi utilizat in interior si in exterior. Este destinat pentru copii cu varsta de la 2 la 4 ani.Toboganul este pliabil,astfel se depoziteaza usor.Culoarea: rosu cu galben. Suprafa... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Tobogane
Accesorii Copii. KBT Tobogan Hdpe Rex Rampa 120 cm Apple... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Jucarii De Exterior
Materialele folosite sint de o calitate foarte buna, plasa de siguranta din dotare asigura protectia utilizatorilor. Pachetul contine: - spatiul de joaca, - compresor (situat in partea stanga), - kit pentru reparatii minore - geanta de tran... Detalii »
Categorie: Jocuri Si Jucarii
Jucarii de exterior. STARPLAST TOBOGAN 78 CM Caracteristici: Usor de montat si demontat. Fabricat din plastic de calitate superioara. Dimensiuni:141 x 60 x 78 cm. Varsta recomandata: 12 luni +. STARPLAST 22-984... Detalii »
Categorie: Tobogane
Produse Copii. Caracteristici:Numar maxim de jucatori: 3.Acum copilul dumneavoastra se poate juca in siguranta, fara a se rani.Este conectat in permanenta la un compresor de aer.Contine: gonflabila, compresor de aer si plasa de siguranta, certificat de ca... Detalii »
Brand: Happy Hop   Categorie: Jucarii Tobogane Si Leagane
Compunere: Tobogan - Plan inclinat - Structura din lemn - Acoperis - Accesorii Instructiuni montaj turnulet - Click aici Pentru alte detalii despre acest produs - Click aici... Detalii »
Brand: Cerland   Categorie: Accesorii Diverse
Complex de joaca Himalaya cu leagan si tobogan Contine: turn de observatie cu perete de escalada - leagan dublu - leagan simplu - pasarela cu topogan (2.30m) - sfoara cu noduri. Componentele din lemn au grosimea de 8 cm si 10 cm si au garan... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Complexe De Joaca
Tobogan Dual Garden Smoby Toboganul este prevazut cu scara si baza larga din plastic ce confera stabilitate si rezistenta ridicata. Scara si manerele sunt antiderapante Posibilitate de atasare in partea superioara a toboganului a unui furtu... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Tobogane
Tobogan metalic 195 cm Tobogan de 195 de cm, stabil, construit din otel si material plastic rezistent. Panta este confectionata din otel galvanizat. Inaltimea platformei: 144 cm.Greutate tobogan: 38 kg Garantie: 6 luni Dimensiuni dupa asamb... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Tobogane
Tobogan Dual Garden Smoby Toboganul este prevazut cu scara metalica si baza larga din plastic ce confera stabilitate si rezistenta ridicata. Scara si manerele sunt antiderapante Fabricat din metal si din plastic Posibilitate de atasare in p... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Tobogane
Tobogan Girafa Toboganul girafa poate fi utilizat si in interior datorita formei sale compacte. Inaltimea poate fi ajustata in functie de varsta copilului. Toboganul include si o scarita. Recomandat copiilor cu varsta intre 1 si 5 ani. Dime... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Tobogane
Jucarii & Cadouri Centre de joaca. Spatiu de joaca gonflabil cu apa. Spatiul de joaca este gata de folosit in maxim 2 minute si este conectat in permanenta la un compresor de aer. Materialele folosite sint de o calitate foarte buna plasa de siguranta din dotare asigura prote... Detalii »
Brand: Happy Hop   Categorie: Centre De Joaca
Jucarii de exterior. Bestway Tobogan gonflabil Apa Quick... Detalii »
Brand: Bestway   Categorie: Spatii De Joaca
Are trepte late, usor de urcat de catre copiii mai mici. Prezinta un tobogan micut si o platforma de 8,8 cm. Periscopul din acoperis permite o vizualizare de 180 grade a imprejurimilor. Produsul rezista foarte bine in timp. Este necesara as... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Jucarii De Exterior
Produse Copii. Caracteristici: Una dintre laturile casutei include carlige pentru cercuri, o tinta pentru mingi si o usita rotativa pentru a imbunatati coordonarea ochi-mana a copilului. Are tobogan, o masuta si doua scaunele, iar in interior se afla si o... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Jucarii Tobogane Si Leagane
Jucarii & Cadouri Centre de joaca. Caracteristici: Un tobogan stabil si sigur pentru cei mici. Toboganul se poate monta foarte usor fara a fii necesar folosirea de unelte. Fabricat din plastic de inalta calitate viu colorat rezistent la schimbariile de temperatura si la raze... Detalii »
Brand: Dohany   Categorie: Centre De Joaca
Tobogan copii LITTLE TIKES Climb n' Slide... Detalii »
Brand: Little Tikes   Categorie: Tobogan Copii
Ansamblu de joaca LITTLE TIKES Jungla... Detalii »
Brand: Little Tikes   Categorie: Tobogan Copii
Spatii de joaca si accesorii gnu2018... Detalii »
Brand: Grow N Up   Categorie: Jucarii De Exterior
Jucarii de Exterior. KBT Tobogan HDPE Classic Rampa 150 cm Verde... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Jocuri De Gradina
  • Jucarii Online:
  • 235   1 - 20