Tobogane Copii

  • Jucarii Online:
  • 235   1 - 20
Chiar si cei mai tineri dintre noi au nevoie de un loc unde sa se racoreasca, asa ca du-i la piscina pentru copii cu tobogan! Echipata cu un mini-tobogan, cu jucarii pentru piscina, o caracatita care stropeste si cu dispozitive de plutire, ... Detalii »
Brand: Playmobil   Categorie: Jocuri Si Jucarii
Playmobil. Playmobil Piscina pentru copii cu tobogan... Detalii »
Brand: Playmobil   Categorie: Summer Fun
Tobogan copii Flair Toboganul este prevazut cu 2 trepte, poate fi utilizat in interior si in exterior. Este destinat pentru copii cu varsta de la 2 la 4 ani.Toboganul este pliabil,astfel se depoziteaza usor.Culoarea: rosu cu galben. Suprafa... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Tobogane
Tobogan gonflabil copii cu piscina si tunuri de apa Pachetul contine: - piscina cu tobogan, - compresor, - kit pentru reparatii minore Alimentarea cu apa se face de la o sursa permanenta (robinet); nu are pompa auxiliara. Caracteristici: - ... Detalii »
Categorie: Jocuri Si Jucarii
Jucarii Copii. PLAYMOBIL PISCINA PT COPII CU TOBOGAN 6673 Povestea Playmobil a inceput in anul 1876 in Germania, pentru ca in prezent jucariile companiei sa se bucure de un imens succes peste tot in lume. Jucariile sunt prezentate sub un aspect realistic ... Detalii »
Categorie: Jocuri Playmobil
Accesorii Copii. KBT Tobogan Hdpe Rex Rampa 120 cm Apple... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Jucarii De Exterior
Materialele folosite sint de o calitate foarte buna, plasa de siguranta din dotare asigura protectia utilizatorilor. Pachetul contine: - spatiul de joaca, - compresor (situat in partea stanga), - kit pentru reparatii minore - geanta de tran... Detalii »
Categorie: Jocuri Si Jucarii
Jucarii de exterior. STARPLAST TOBOGAN 78 CM Caracteristici: Usor de montat si demontat. Fabricat din plastic de calitate superioara. Dimensiuni:141 x 60 x 78 cm. Varsta recomandata: 12 luni +. STARPLAST 22-984... Detalii »
Categorie: Tobogane
Produse Copii. Caracteristici:Numar maxim de jucatori: 3.Acum copilul dumneavoastra se poate juca in siguranta, fara a se rani.Este conectat in permanenta la un compresor de aer.Contine: gonflabila, compresor de aer si plasa de siguranta, certificat de ca... Detalii »
Brand: Happy Hop   Categorie: Jucarii Tobogane Si Leagane
Tobogan Junior - Portocaliu Tobogan cu scarita pentru copii peste 1.5 ani.Se pliaza usor si astfel cand nu este folosit nu ocupa spatiu. Structura solida, foarte stabil, margini rotunjite, sigur pentru copii.Poate fi folosit si la interior ... Detalii »
Brand: Europlast   Categorie: Tobogane
Compunere: Tobogan - Plan inclinat - Structura din lemn - Acoperis - Accesorii Instructiuni montaj turnulet - Click aici Pentru alte detalii despre acest produs - Click aici... Detalii »
Brand: Cerland   Categorie: Accesorii Diverse
Complex de joaca Himalaya cu leagan si tobogan Contine: turn de observatie cu perete de escalada - leagan dublu - leagan simplu - pasarela cu topogan (2.30m) - sfoara cu noduri. Componentele din lemn au grosimea de 8 cm si 10 cm si au garan... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Complexe De Joaca
Tobogan Dual Garden Smoby Toboganul este prevazut cu scara si baza larga din plastic ce confera stabilitate si rezistenta ridicata. Scara si manerele sunt antiderapante Posibilitate de atasare in partea superioara a toboganului a unui furtu... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Tobogane
┬áSpatiu de joaca catel Edu Play Centrul de joaca include:un tobogan broscuta, un leagan convertibil in 3 variante, cos basket minge basket. Toboganul are inaltime ajustabila in functie de varsta copilului. Lungimea toboganului este de 150 ... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Tobogane
Tobogan metalic 195 cm Tobogan de 195 de cm, stabil, construit din otel si material plastic rezistent. Panta este confectionata din otel galvanizat. Inaltimea platformei: 144 cm.Greutate tobogan: 38 kg Garantie: 6 luni Dimensiuni dupa asamb... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Tobogane
Tobogan Dual Garden Smoby Toboganul este prevazut cu scara metalica si baza larga din plastic ce confera stabilitate si rezistenta ridicata. Scara si manerele sunt antiderapante Fabricat din metal si din plastic Posibilitate de atasare in p... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Tobogane
Tobogan Girafa Toboganul girafa poate fi utilizat si in interior datorita formei sale compacte. Inaltimea poate fi ajustata in functie de varsta copilului. Toboganul include si o scarita. Recomandat copiilor cu varsta intre 1 si 5 ani. Dime... Detalii »
Brand: Edu Play   Categorie: Tobogane
Jucarii & Cadouri Centre de joaca. Spatiu de joaca gonflabil cu apa. Spatiul de joaca este gata de folosit in maxim 2 minute si este conectat in permanenta la un compresor de aer. Materialele folosite sint de o calitate foarte buna plasa de siguranta din dotare asigura prote... Detalii »
Brand: Happy Hop   Categorie: Centre De Joaca
Jucarii de exterior. Bestway Tobogan gonflabil Apa Quick... Detalii »
Brand: Bestway   Categorie: Spatii De Joaca
Are trepte late, usor de urcat de catre copiii mai mici. Prezinta un tobogan micut si o platforma de 8,8 cm. Periscopul din acoperis permite o vizualizare de 180 grade a imprejurimilor. Produsul rezista foarte bine in timp. Este necesara as... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Jucarii De Exterior
  • Jucarii Online:
  • 235   1 - 20