Tobogane Copii

  • Jucarii Online:
  • 224   1 - 20
Jucarii Copii. PLAYMOBIL PISCINA PT COPII CU TOBOGAN 6673 Povestea Playmobil a inceput in anul 1876 in Germania, pentru ca in prezent jucariile companiei sa se bucure de un imens succes peste tot in lume. Jucariile sunt prezentate sub un aspect realistic ... Detalii »
Categorie: Jocuri Playmobil
Jucarii de exterior. Bestway Tobogan gonflabil Apa Quick... Detalii »
Brand: Bestway   Categorie: Spatii De Joaca
Tobogan copii XXL cu scara Tobogan mare cu scara. Se monteaza usor, pentru uz la interior si exterior.Lungime totala tobogan-desfasurata cca 300 cmColori: albastru deschis.... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Tobogane
Jucarii de exterior. STARPLAST TOBOGAN 78 CM Caracteristici: Usor de montat si demontat. Fabricat din plastic de calitate superioara. Dimensiuni:141 x 60 x 78 cm. Varsta recomandata: 12 luni +. STARPLAST 22-984... Detalii »
Categorie: Tobogane
Produse Copii. Caracteristici:Numar maxim de jucatori: 3.Acum copilul dumneavoastra se poate juca in siguranta, fara a se rani.Este conectat in permanenta la un compresor de aer.Contine: gonflabila, compresor de aer si plasa de siguranta, certificat de ca... Detalii »
Brand: Happy Hop   Categorie: Jucarii Tobogane Si Leagane
Jucarii & Cadouri Centre de joaca. Spatiu de joaca gonflabil cu apa. Spatiul de joaca este gata de folosit in maxim 2 minute si este conectat in permanenta la un compresor de aer. Materialele folosite sint de o calitate foarte buna plasa de siguranta din dotare asigura prote... Detalii »
Brand: Happy Hop   Categorie: Centre De Joaca
Are trepte late, usor de urcat de catre copiii mai mici. Prezinta un tobogan micut si o platforma de 8,8 cm. Periscopul din acoperis permite o vizualizare de 180 grade a imprejurimilor. Produsul rezista foarte bine in timp. Este necesara as... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Jucarii De Exterior
Produse Copii. Caracteristici: Una dintre laturile casutei include carlige pentru cercuri, o tinta pentru mingi si o usita rotativa pentru a imbunatati coordonarea ochi-mana a copilului. Are tobogan, o masuta si doua scaunele, iar in interior se afla si o... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Jucarii Tobogane Si Leagane
Jucarii & Cadouri Centre de joaca. Caracteristici: Un tobogan stabil si sigur pentru cei mici. Toboganul se poate monta foarte usor fara a fii necesar folosirea de unelte. Fabricat din plastic de inalta calitate viu colorat rezistent la schimbariile de temperatura si la raze... Detalii »
Brand: Dohany   Categorie: Centre De Joaca
Ansamblu de joaca- Leto cu leagane si tobogan   Complex de joaca si activitati Premium Leto  , cu 3 leagane( pentru 4 copii), leagan tip trapez acrobat, tobogan mare de 270 cm si scara franghie tip pirat. Poate fi folosit de  7-9 copii s... Detalii »
Categorie: Complexe De Joaca
Spatiu de joaca gonflabil cu escalada si tobogan (HappyHop 9064N)       Spatiu de joaca gonflabil pentru sarit.   Spatiul de joaca este gata de folosit in maxim 2 minute si este conectat in permanenta la un compresor de aer. Materialele... Detalii »
Brand: Happy Hop   Categorie: Spatii De Joaca Gonflabile
Complex joaca leagane + tobogan- Sasy   Complex cu 3 leagane +  tobogan,   pentru 5-6 copii.   Setul contine:    - 2 leagane standard, un leagan dublu Sky Scooter si tobogan cu scara. -Cadru metalic solid cu diametru 50 mm.   Garan... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Leagane Copii
Acest tobogan are caracteristici excelente de alunecare, datorita unui proces special de fabricatie. Poate fi folosit ca si un tobogan cu apa, prin conectarea unui furtun de apa la spate. Diametrul suruburilor (neincluse) este de 5 sau 6 mm... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Home
Acest tobogan are caracteristici excelente de alunecare, datorita unui proces special de fabricatie. Poate fi folosit ca si un tobogan cu apa, prin conectarea unui furtun de apa la spate. Diametrul suruburilor (neincluse) este de 5 sau 6 mm... Detalii »
Brand: Kbt   Categorie: Tobogane
Loc de joaca Octav, pentru 7 copii, cu tobogan si leagane   Complex de joaca si activitati Premium Octav , cu 3 leagane (pentru 4 copii) , leagan tip trapez acrobat , tobogan mare de 270 cm si scara franghie tip pirat.Poate fi folosit de 7... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Leagane Copii
Complex de joaca cu tobogan Mega   Complex de joaca pentru copii , dotat cu: Tobogan dublu, casuta joaca, perete de catarat.Made in BelgiaDimensiuni montat: 195 x 87 x 166 cm (inaltime)... Detalii »
Brand: Paradisotoys   Categorie: Complexe De Joaca
Tobogan copii cu scara SuperStar Tobogan mare cu scara. Se monteaza usor, pentru uz la interior si exterior.  Stabil si rezistent.Lungime totala tobogan-desfasurata cca 205 cmColori: albastru deschis. ... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Tobogane
Tobogan cu scara Zizu   Tobogan cu scara metalica,  panta de alunecare 179 cmPrevazut cu cadru stabil, metalic, trepte imbracate in plastic special anti-alunecareDimensiuni montat:  inaltime totala 115 cm,  lungime 179 cm,  latime tota... Detalii »
Brand: Trigano   Categorie: Tobogane
Avantaje: Toboganul este ideal pentru piscine cu bile ori folosit indivitual   Fabricat din plastic de inalta calitate HDPE Margini rotunjite.Elemente viu colorate. Ideal pentru interior si exterior Usor de asamblat.   Caracteristici: D... Detalii »
Brand: King Kids   Categorie: Tobogane
Caracteristici:Este prevazut cu protectii laterale inalta la partea superioara a scarilor, pentru a oferi mai multa siguranta.Topoganul este rezistent si sigur.Este confectionat din material plastic de calitate. Foarte usor de asamblat.Se p... Detalii »
Brand: Feber   Categorie: Tobogane
  • Jucarii Online:
  • 224   1 - 20