Jucarii pentru Dentitie

  • Jucarii Online:
  • 380   1 - 20
jucarie jucarii jucarie bebe jucarii bebe... Detalii »
Brand: Fisher price   Categorie: Jocuri Si Jucarii
Articole bebe. CANGAROO JUCARIE DENTITIE CURCUBEU 3 LUNI + T1187 Caracteristici: Produsul este destinat copiilor cu varsta de 3 luni +. Jucaria pentru dentitie este umpluta cu apa distilata. Jucaria pentru dentitie are rolul unei comprese reci pe gingiile... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. PLAYGRO JUCARIE DENTITIE CU ZORNAITOARE Caracteristici: Dotata cu piese ce fosnesc si alte suprafete de atingere. Prindere usoara pentru maini mici,dezvolta abilitatile de vedere, auz si abilitatile motorii fine. Varsta recomandata: 0 luni ... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANPOL JUCARIE ZORNAITOARE DENTITIE CHEI 2/132 Caracteristici:   -Formele atractive si diversitatea culorilor stimuleaza mintea copilului prin descoperirea diferitelor texturi cat si prin contactul cu gurita sau atingere cu mana. Ajuta la... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANGAROO inel gingival cu apa sub forma de manuta. Caracteristici: Inel cu striatii pentru a stimula muscatura si pentru a masa gingiile. Interiorul inelului este umplut cu apa. Forma speciala pentru a putea fi prins cu usurinta de bebelus... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANGAROO inel gingival cu apa sub forma de ratusca. Caracteristici: Inel cu striatii pentru a stimula muscatura si pentru a masa gingiile. Interiorul inelului este umplut cu apa. Forma speciala pentru a putea fi prins cu usurinta de bebelus... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. BERTONI LORELLI Jucarie bebelusi - Jucarie pentru dentitie pe baza de apa - Jucarie zornaitoare sub forma de albinuta... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Produse Copii. Caracteristici: Copilul tau va adora aceasta delicious elefantel din cauciuc natural care chitaie de la Infantino. Fabricat din cauciuc natural BPA-free, este perfect sigur pentru copilul tau pentru a mesteca la el toata ziua. Materialul di... Detalii »
Brand: Infantino   Categorie: Jucarii Bebelusi
Produse Copii. Caracteristici: potrivita pentru a musca si a mesteca linisteste,calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor nu contine PVC recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani... Detalii »
Brand: Bertoni   Categorie: Jucarii
Jucarii zornaitoare, pentru bebelusi, fetite. Varsta recomandata: 3-18 luni.... Detalii »
Brand: Fisher Price   Categorie: Jucarii Pentru Dintisori
Jucarii & Cadouri Jucarii dentitie. - Potrivita pentru a musca si a mesteca - Linisteste calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor- Nu contine PVC - Recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani... Detalii »
Brand: Bertoni   Categorie: Jucarii Dentitie
Jucarii & Cadouri Jucarii dentitie. Jucarie dentitie care are rolul de a diminua durerea in timpul cresterii dintilor. Jucarii pentru dentitie special create pentru a diminua durerea in timpul cresterii dintilor. Se introduce in frigider pentru a raci lichidul. Acest lichid r... Detalii »
Brand: Jane   Categorie: Jucarii Dentitie
Jucarii. Jucarie dentitie si zornaitoare... Detalii »
Brand: Lulabi   Categorie: Jucarii Muzicale
Jucarii Bebelusi. Fisher Price Jucarie zornaitoare cu dentitie... Detalii »
Brand: Fisher Price   Categorie: Zornaitori
Jucarie refrigeranta Chicco forma inelCorp plastic moale contine apa sterilizata. Racire la frigider (nu congelator) relieful alina durerile cauzate de primii dinti. Curatare cu apa calda si sapun. Clatiti bine. Sterilizare: numai la rece. ... Detalii »
Brand: Chicco   Categorie: Jucarii Dentitie
Jucarie refrigeranta Chicco forma cireasaCorp plastic moale contine apa sterilizata. Racire la frigider (nu congelator) relieful alina durerile cauzate de primii dinti. Curatare cu apa calda si sapun. Clatiti bine. Sterilizare: numai la rec... Detalii »
Brand: Chicco   Categorie: Jucarii Dentitie
Jucarie refrigeranta Chicco forma inghetataCorp plastic moale contine apa sterilizata. Racire la frigider (nu congelator) relieful alina durerile cauzate de primii dinti. Curatare cu apa calda si sapun. Clatiti bine. Sterilizare: numai la r... Detalii »
Brand: Chicco   Categorie: Jucarii Dentitie
Categorie: Jucarii Bebelusi
Fisher price-inel pentru dentitie Jocuri si jucarii Jucarii bebe... Detalii »
Brand: Fisher price   Categorie: Jucarii Bebe
Fisher price-chei pentru dentitie Jocuri si jucarii Jucarii bebe... Detalii »
Brand: Fisher price   Categorie: Jucarii Bebe
  • Jucarii Online:
  • 380   1 - 20