Boardgames

  • Jucarii Online:
  • 75   1 - 20
Jocuri de societate. Toma Pan (73266)... Detalii »
Categorie: Board Games
Contine: 1 tabla de joc; 4 pioni simpatici; 20 cartonase Sansa; 48 cartonase cu Vandut; 90 bacnote de M1; 1 zar; 4 cartonase Cine este pionul tau; ghidul jocului. Numar jucatori: 2-4.... Detalii »
Brand: Hasbro   Categorie: Jocuri De Societate
Aceasta versiune a fost creata special pentru intreaga familie.... Detalii »
Brand: Piatnik   Categorie: Jocuri De Societate
Caracteristici: - Vei deveni micul maestru al magiei, care uimeste si amuza pe toata lumea cu trucuri misterioase, scamatorii iscusite, farse ilare sau iluzii optice spectaculoase! - Talerul magic care multiplica monede, zarul care se micso... Detalii »
Brand: D toys   Categorie: Jocuri De Societate
Caracteristici: - 2 in 1 jocuri de memorie pentru 2-4 jucatori - Porniti la cumparaturi cu o lista diferita de fiecare data, alegand cumparaturile din 4 locuri diferite - Creati-va propriul magazin si alegeti ceea ce doriti sa vindeti. - De... Detalii »
Brand: Galt   Categorie: Jocuri De Societate
MINI TABLA MAGNETICA FROZEN_SAMBRO... Detalii »
Categorie: Boardgames
Jocuri de societate. Takenoko... Detalii »
Categorie: Board Games
Jocuri de societate. BigJigs Joc educativ - X si Zero... Detalii »
Brand: Bigjigs   Categorie: Jocuri De Societate
Jocuri de societate. Dino Toys Joc de carti - Mickey si prietenii... Detalii »
Brand: Dino nbsp toys   Categorie: Jocuri De Societate
Joc pentru 2 sau mai multi jucatori. Joc pentru toata familia. Rasuciti cursorul si asezati-va cu mainile sau picioarele pe cercurile colorate indicate. Castiga jucatorul care ocupa spatiile alese de ruleta, fara a iesi din ele. Jocul clasi... Detalii »
Brand: Hasbro   Categorie: Jocuri De Societate
Jocul rapid al tranzactiilor imobiliare. Construieste-ti imperiul cumparand cele mai faimoase branduri din lume! Alege un pion. Arunca zarurile si cumpara branduri. Adauga branduri in turnul imperiului tau. Cumpara, vinde si preia branduri ... Detalii »
Brand: Hasbro   Categorie: Jocuri De Societate
Ghiceste profesia si insusirea de pe bentita ta pentru a castiga. Contine: 44 carti de joc cu meserii, 20 carti de joc cu insusiri, 4 bentite speciale si accesorii, 1 clepsidra, regulament de joc.... Detalii »
Brand: D toys   Categorie: Jocuri De Societate
Jocul contine: 1 tabla de joc cu accesorii; 10 broscute saltarete; 6 pioni; 1 zar; regulamet de joc. Dimensiune cutie: 21.7 x 21.7 x 9 cm Varsta: 3 ani+.... Detalii »
Brand: D toys   Categorie: Jocuri De Societate
Joc Bomboanele - Ca Jocul contine: o tabla de joc cu diametrul de 450 mm, 41 de bomboane colorate din lem (70 x 25 mm fiecare), 3 zaruri cu culori. Joc pentru 1-8 jucatori. Jocul dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si... Detalii »
Brand: Beleduc   Categorie: Jocuri De Societate
O extensie „Colonistii din Catan” care se respecta trebuie sa fie disponibila si pentru jocul in cinci sau sase. Nu este deci de mirare ca si cea de-a treia extensie, „Negustori si barbari” are acum o completare pentru 5-6 jucatori,... Detalii »
Brand: Kosmos   Categorie: Jocuri De Societate
Scopul jocului este sa nu incasezi carti. Pentru fiecare cap de bou desenat pe cartile pe care le asezi, primesti un punct de penalizare. Castiga cel care a reusit sa termine jocul adunand cei mai putini boi buclucasi Fiecare jucator primes... Detalii »
Brand: Piatnik   Categorie: Jocuri De Societate
Nu exista poveste mai frumoasa decat aceea pe care ne-o putem inchipui singuri! Copiii sunt inzestrati cu o imaginatie bogata ce trebuie cultivata cat mai mult tocmai pentru a scoate la iveala creatorul nastrusnic de naratiuni din fiecare m... Detalii »
Brand: Playful   Categorie: Jocuri Educative
Jocuri de societate. Povesti intunecate... Detalii »
Categorie: Board Games
Jocuri de societate. 3 Dorinte 8 ani+ - Chris Castagnetto... Detalii »
Categorie: Board Games
Jocuri de societate. Lost cities... Detalii »
Categorie: Board Games
  • Jucarii Online:
  • 75   1 - 20