Marsupii

  • Jucarii Online:
  • 8   1 - 8
Marsupiu pentru bebelusi - FLIP FRONT2BACK Marsupiul are un aspect elegant, simplu, el putand fi purtat atat de mama cat si de tata. Copilul poate fi transportat atat in fata cat si in spate.   Flip este special pentru ca are o protectie W... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Marsupii
Marsupiu Jane Dual   Noul marsupiu Dual de la Jane are forma ergonomica pentru a oferi confort sporit copilului cat si parintilor. Are 2 pozitii de transport cand este utilizat in fata, precum si o pozitie atunci cand este utilizat in spat... Detalii »
Brand: Jane   Categorie: Marsupii
Marsupiu pentru bebelusi - SUPPORT ERGONOMIC COTTON CARRIERMarsupiul are un aspect elegant, simplu, el putand fi purtat atat de mama cat si de tata.Copilul poate fi transportat atat in fata cat si in spate.  Flip este special pentru ca are... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Marsupii
Marsupiul Jane este foarte practic si usor de utilizat oferind un confort superior in timpul utilizarii.   Poate fi utilizat pentru copiii cu greutatea intre 3.5 kg si 9 kg.  Copilul poate fi asezat cu fata sau cu spatele la directia de ... Detalii »
Brand: Jane   Categorie: Marsupii
Marsupiu Koala - Hello Kitty Brevi Marsupiul Koala - Hello Kitty - cod 014 de la Brevi,   este un produs care va ajuta sa tineti copilul aproape de inima dumneavoastra inca de la inceput. Recomandat de la nasterea copilului (minim 3,5 kg) ... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Marsupii
Marsupiu Koala 2 - Brevi Marsupiul Koala 2 - cod 013 de la Brevi este un produs care va ajuta sa tineti copilul aproape de inima dumneavoastra inca de la inceput.   Recomandat de la nastere (minim 3,5 kg) si pana la 9 luni (până la 9 Kg)... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Marsupii
Marsupiu Koala - Hello Kitty Diva - Brevi Marsupiul Koala - Hello Kitty - Diva - cod 013 de la Brevi, este un produs care va ajuta sa tineti copilul aproape de inima dumneavoastra inca de la inceput.   Recomandat inca de la nasterea copilu... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Marsupii
Marsupiu Brevi Pod - Brevi Marsupiul Brevi Pod - cod 015 de la Brevi, este un produs creat si patentat atat pentru confortul copilului, dar si al parintilor, deoarece permite transportarea copilului in cea mai fireasca pozitie si anume pe s... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Marsupii
  • Jucarii Online:
  • 8   1 - 8