Limbaj Scriere

  • Jucarii Online:
  • 11   1 - 11
Cuburi cu litre de insirat Set de 300 de cubulete inscriptionate cu litere. Usor de insirat. Dimensiuni: 7 * 7 mm.... Detalii »
Brand: Playbox Ab   Categorie: Limbaj Scriere
Mapa literelor - 24 fise A4 Mapa de carton ce contine 24 fise format A4 cu litere frumos desenate ce faciliteaza invatarea alfabetului.... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Limbaj Scriere
Litere mari de insiretatJoc educativ ce dezvolta abilitatile de coordonare ochi-mana, miscarile fine, rabdarea.Setul contine: 27 litere10 carduri cu activitati10 snururi de cate 1 m lungime cu capetele imbracate in plasticEste un joc foarte... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Limbaj Scriere
Set de 155 de litere mici de tipar, cu magneti. Poate fi utilizat ca atare sau pe tabla magnetica.  Setul contine vocale si consoane (nu contine diacritice) si poate fi folosit petru recunoastrerea semnelor grafice ale sunetelor si pentru ... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Limbaj Scriere
Set de 68 de numere cu magneti pentru invatarea numerelor, a numararii si a operatiilor artimetice primare. Poate fi utilizat ca atare sau pe tabla magnetica.  Setul contine numerele de la 0 la 9 (inaltimea pieselor este de 45 mm) si semne... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Limbaj Scriere
Litere mari de tipar magnetice 72 - Miniland Set de 72 de litere mari de tipar, cu magneti. Poate fi utilizat ca atare sau pe tabla magnetica.  Setul contine vocale si consoane (nu contine diacritice) si poate fi folosit petru recunoastrer... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Limbaj Scriere
Carduri cu antonime in limba engleza, utile atat pentru uz individual cat si pentru colectivitati - gradinite, scoli.   Cardurile pot fi folosite ata pentru invatarea antonimelor, cat si pentru dezvoltarea limbajului si stimularea imaginat... Detalii »
Brand: Moje Bambino   Categorie: Limbaj Scriere
Litere de insirat - Miniland Caracteristici: set de 104 de litere si 24 sireturi. litere mari de tipar cu dimensiuni de 7 cm include ghid didactic. Dubla utilizare: ca sabloane si decoratiuni pe placi sau pereti. Acest produs stimuleaza dez... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Limbaj Scriere
Pe locuri, fiti gata … la scoala! - Alex Toys O cutie minunata cu o multime de activitati care il vor pregati pe copilul tau pentru scoala.   Dimensiuni: 36 x 36 x 7 cm   Setul va ofera 15 pagini de invatare prin joc cu abtibilduri, sab... Detalii »
Brand: Alex Toys   Categorie: Limbaj Scriere
Litere Alfabet din lemn Alfabetul este format din 26 de piese si este imprimat pe ambele fete cu litere mici si litere mari. Fiecare piesa este prevazuta cu simbolul alfabetului Braille. Acest produs dezvolta invatarea literelor, dexteritat... Detalii »
Brand: Educo   Categorie: Limbaj Scriere
Set prescriere litere 10 tablite Cele 10 modele de scriere sunt furnizate ca tablouri de 5 mm din plastic albastru, adanc trasate de 1 mm grosime. Tablitele pot fi utilizate si invers. Acestea vin ambalate intr-o cutie solida de lemn. Aces... Detalii »
Brand: Educo   Categorie: Limbaj Scriere
  • Jucarii Online:
  • 11   1 - 11