Kit Uri Stiinte

  • Jucarii Online:
  • 11   1 - 11
Cadran solar Power Tech   Ideal pentru micii inventatori, acest set de constructie le va oferi atat informatii stiintifice, cat si practice din domeniul fizicii. Construiti-va propriul cadran solar si aflati data si ora exacta. Puteti deco... Detalii »
Brand: Tactic   Categorie: Kit uri Stiinte
Creaza un vulcan solid cu ajutorul mulajului si gipsului din pachet, vopseste-l si decoreaza-l cu lava ce curge, iar apoi pune in craterul ei bicarbonat de sodiu si otet, si vulcanul este gata sa erup   Contine: 1 mulaj de vulcan (2 parti)... Detalii »
Brand: 4m   Categorie: Kit uri Stiinte
Vrei să observi păsările de aproape? Acum este simplu cu acest joc educativ – binoclu. Binoclul reglabil de  4 x 32 mm te poate ajuta să vezi de 4 ori mai departe decât în realitate, și poţi astfel să observi p... Detalii »
Brand: Buki France   Categorie: Kit uri Stiinte
Experimente pentru acasa - Cristale diverse culori Cristalele dezvaluie unele dintre cele mai frumoase si interesante fenomene ale naturii neinsufletite. Acest set de experimente este un mic laborator, ce te ajuta sa obtii propriile culturi... Detalii »
Brand: Kosmos   Categorie: Kit uri Stiinte
Primul tau binoclu ce te ajuta sa explorezi de la distanta lucruri intangibile. Campul vizual mare si factorul de marire de 6 ori garanteaza micului cercetator noi descoperiri. Pachetul include un binoclu cu lentile din plastic rezistent (3... Detalii »
Brand: Learning Resources   Categorie: Kit uri Stiinte
Ideal pentru micii exploratori! Binoclul este realizat din plastic rezistent, in culori vesele si mareste de 6 ori. Marginea din cauciuc moale protejeaza zona ochilor oferind protectie si siguranta maxima inclusiv pentru cei mai mici utiliz... Detalii »
Brand: Learning Resources   Categorie: Kit uri Stiinte
Transforma activitatea de explorare a copilului tau intr-una super distractiva cu acest binoclu colorat! Special conceput pentru copii, usor de manevrat si realizat dintr-un material durabil, binoclul micului explorator mareste imaginea de ... Detalii »
Brand: Educational Insights   Categorie: Kit uri Stiinte
Experimente explozive - poti lansa o racheta, poti sa experimentezi eruptia unui vulcan si multe alte lucruri .... explozive.... Detalii »
Brand: Horrible Science   Categorie: Kit uri Stiinte
Un binoclu (8 x 50 mm) care îi ajută pe copii să vadă de 8 ori mai departe. Strângeți sau desfaceți binoclul, astfel încât cele două câmpuri vizuale să se unească într-o singură imagine perfect r... Detalii »
Brand: Buki France   Categorie: Kit uri Stiinte
Miniland - Experimente cu magneti Produsul este recomandat copiilor cu varsta intre 8 si 10 ani Fizica este o stiinta complexa iar magnetismul este una dintre ramurile ei! Stii de ce ti se zbarleste parul daca apropi de el o rigla de plasti... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Kit uri Stiinte
Minunata lume a cristalelor si mineralelor - Kosmos Cu acest set de experimente, copiii pot descoperi minunata lume a cristalelor si a mineralelor. Varsta recomandata: 12 ani +.... Detalii »
Brand: Kosmos   Categorie: Kit uri Stiinte
  • Jucarii Online:
  • 11   1 - 11