Jucarii Spionaj

  • Jucarii Online:
  • 7   1 - 7
ALEX Toys - Kit de spionaj pentru mesaje secrete Produs recomandat copiilor cu varsta de peste 5 ani Scrie un mesaj cu marker-ul pentru mesaje secrete  - acesta va ramane ascuns pana cand il vei dezvalui folosind marker-ul special pentru c... Detalii »
Brand: Alex Toys   Categorie: Jucarii Spionaj
ALEX Toys - Ochelari de spion cu vedere la spate Produs recomandat copiilor cu varsta intre 5 si 10 ani Acesti ochelari de super-spion au lentilele tratate special, permitandu-ti sa vezi cine este in spatele tau fara sa intorci capul! In pl... Detalii »
Brand: Alex Toys   Categorie: Jucarii Spionaj
Set de decodare mesaje secrete ce contine 1 carnet cu activitati, inel pentru decodare si marker pentru mesaje secrete. Dimensiuni ambalaj:  25.5 * 15 * 2.5 cm. Este un set distractiv si antrenant pentru spionii incepatorii care se vor put... Detalii »
Brand: Melissa Doug   Categorie: Jucarii Spionaj
Set Decodorul de secrete Melissa and Doug Set de decodare indicii si mesaje secrete ce contine 3 carnete cu activitati, cate unul pentru fiecare din cele 3 tipuri de tehnologii de spionaj:  inel pentru decodare, lupa pentru gasirea indicii... Detalii »
Brand: Melissa Doug   Categorie: Jucarii Spionaj
Walkie Talkie Easy Call   Set 2 walkie talkie de 16 cm aproximativ pentru copii cu raza de actiune 80 de metri. Setul este disponibil in 2 variante de culoare rosu/negru sau galben/negru   Baterii: 9V 6R61 x 2 bucati... Detalii »
Brand: Dickie Toys   Categorie: Jucarii Spionaj
Walkie Talkie Outdoor Walkie Talkie de exterior cu antena flexibila cu raza de actiune 600 m. Raza de actiune 600 m (în functie de mediu). Prevazute cu antene flexibile. Clips pentru atasarea la curea. Recomandat copiilor cu varsta peste 5... Detalii »
Brand: Dickie Toys   Categorie: Jucarii Spionaj
ALEX Toys - Trusa cu accesorii pentru spionaj Produs recomandat copiilor cu varsta de peste 8 ani Ai acum la dispozitie tot ce-i trebuie unui agent sub acoperire! Trusa neteda din nylon negru contine: binoclu, lupa, pudra pentru amprente, p... Detalii »
Brand: Alex Toys   Categorie: Jucarii Spionaj
  • Jucarii Online:
  • 7   1 - 7