Jucarii Patut

  • Jucarii Online:
  • 5   1 - 5
Produse Copii. Caracteristici: Arcul are figuri minunate si dragalase! In timp ce bebelusul apuca de jucarii si ajunge la acestea, el isi dezvolta abilitatile de miscare. Produsul este un arc cu jucarii colorate si prietenoase, foarte recomandat pentru de... Detalii »
Brand: Chipolino   Categorie: Jucarii Patut
Produse Copii. ¬†Caracteristici:¬†Jucarie moale din plus cu o mica cutie muzicalaStimuleaza simturile vizuale, tactile si auzulPoate fi agatata deasupra patutului sau a locului de joaca fiind prevazuta cu un carlig din plastic rezistent.Culori vii pentru ... Detalii »
Brand: Jane   Categorie: Jucarii Patut
Produse Copii. Caracteristici: Oglinda de dimensiuni mari va fascina bebelusul si-l va incanta cu jucariile vesele si cantecelele distractive! Oglinda mare, incadrata intr-un peisaj de poveste Activitati multiple pentru bebelus, gratie jucariilor atasate:... Detalii »
Brand: Bright Starts   Categorie: Jucarii Patut
Produse Copii. Caracteristici: Omida cantareata este jucaria muzicala cu efecte luminoase si sonore de la Piccino Piccio. Jucaria are clape care prin apasare declanseaza sunete de note muzicale si cantecele. Are o serie de melodii preinregistrate cu care ... Detalii »
Brand: Piccino Piccio   Categorie: Jucarii Patut
Produse Copii. Caracteristici: Arcada cu jucarii din plus stimuleaza simturile tactil si vizual, precum si activitatile motorii prin coordonarea miscarilor Arcada include jucarii interactive care ajuta bebelusul sa se joace intr-un mod amuzant Cu ajutorul... Detalii »
Brand: Baby Mix   Categorie: Jucarii Patut
  • Jucarii Online:
  • 5   1 - 5