Jucarii Masinute

  • Jucarii Online:
  • 140   1 - 20
Produse Copii. Caracteristici:Personaj din desenul animat Thomas & Friends, este confectionata din lemn de calitate si este compatibila cu produsele din seria Wooden Rail.Jucaria este prevazuta cu magnet pentru conectarea cu alte locomotive sau vagoane ... Detalii »
Brand: Learning Curve   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii.  Cu setul macheta masina F1 puteti costrui o macheta a unei masini de formula 1.Setul include piesele componente din lemn, lipici, vopseluri si instructiunide asamblare. Joc recomandat copiilor mai mari de 6 ani.... Detalii »
Brand: Goula   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici: Ridica cele mai grele obiecte cu puternica macara pe senile! Macaraua Technic ajunge in locuri unde nici o alta macara nu poate! Pune-o pe pozitii, roteste suprastructura si ridica bratul. Pentru a ajunge si mai departe, ext... Detalii »
Brand: Lego   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici:Stimuleaza imaginatia.Prin miscarea capului, animalele emit sunete.Varsta recomandata: 1 1/2 - 3 ani... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici:Stimuleaza imaginatia.Prin miscarea capului, animalele emit sunetVarsta recomandata: 1 1/2 - 3 ani... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici:Scoate sunete de motor si de esapament.Soferul vorbeste, cand este apasat si luminile sunt aprinse.Varsta recomandata: 1-3 ani... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici:Cu efecte de lumina si sunet.Cand soferul este apasat, porneste motorul si luminile.Cand teava de esapament este apasata, suna claxonul.Baterii incluse.Varsta recomandata: 1-3 ani... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii.  Caracteristici: Este viu colorata, robusta.Ideala pentru transportul jucariilor. Dimensiune:74,5x22,5x26 cm .... Detalii »
Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici: Daca oraselul tau de jucarie este plin cu masinuţe, cu siguranta vei avea nevoie de un garaj parcare imensa. Aceasta cladire cu 3 nivele a fost planificat in mod special pentru acesta, astfel vei avea loc de parcare atat pe... Detalii »
Brand: Diverse   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici:Setul contine: camion Luca, sofer Tyler, bolovan care zangane.Buldozer pe baza de motor cu frictiune cu sunete reale.Este usor de utilizat, cupa din fata se ridica si se poate bloca in pozitie verticala.Prin impingere rotile ... Detalii »
Brand: Wow   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici:Setul contine: basculanta Toby, sofer Pavel, bolovan care zangane.Camionul functioneaza pe baza motorului cu frictiune care scoate sunete reale.Cuva basculantei se lasa in jos pentru golire. Rotile se invart prin impingere as... Detalii »
Brand: Wow   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici: Porneste la plimbare! Condu prin oras masinuta iar cand te-ai plictisit mergi la garaj. Foloseste apoi spalatoria pentru a o face ca noua. Cheama-ti prietenii cu masinutele preferate si va puteti juca impreuna. Dimensiuni: 2... Detalii »
Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici: Masinuta miscata cu ajutorul picioarelor Pentru copii pana la varsta de 3 ani Capacitate de incarcare: maxim 30 kg Echipat cu cutie muzicala Masinuta permite 2 functii diferite: premergator - copilul se poate sustine - ride ... Detalii »
Brand: Bertoni   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici: Este viu colorata, robusta.Ideala pentru transportul motocicletelor.Copiii vor fi cu siguranta incantati sa transporte mica motocicleta de la garaj la service. Dimensiuni: 52,5 x 19,3 x 27 cm. ... Detalii »
Brand: Galt   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici:Set MECCANO 3 modeleSet de constructie Meccano cu piese din plastic si metal.Permite construirea a cel putin 3 modele ilustrate in manual. Se pot dezvolta si modele independente.Setul contine 110 de piese si chei pentru monta... Detalii »
Brand: Meccano   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici:Setul contine: masina Charlie, politist Officer Cash, caine de politie numit Whiskey.Cu ajutorul masinii de politie care functioneaza pe baza de motor cu frictiune, politistul Charlie este pregatit in caz de urgenta.Este ajut... Detalii »
Brand: Wow   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici: Locuri de parcare libere in parcarea orasului cu doua nivele. Semnalizata cu acces facil si numai buna pentru joaca a 3-4 copii iubitori de masinute. Dimensiuni: 35x24x47 cm 1 masinuta inclusa. Varsta recomandata peste 3 ani... Detalii »
Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici: Un tractor mare si robust, viu colorant, ce poate fi folosit in parc, la nisip pentru a cara materialele necesare pentru constructia castelelor si cazematelor, dar si in casa pentru a transporta cuburile si piesele de care a... Detalii »
Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Caracteristici: Masinuta cu un design atragator, ideal pentru un copilas care indrageste masinutele Modul de folosire este urmatorul: trageti inapoi de masinuta de curse, dati-i drumul si priviti-o cum se duce spre remorca! Rampa se inchide... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii Masinute
Produse Copii. Produse Copii... Detalii »
Brand: Noriel   Categorie: Jucarii Masinute
  • Jucarii Online:
  • 140   1 - 20