Jucarii De Tras Impins

  • Jucarii Online:
  • 10   1 - 10
Ghepard apasa si merge Fisher Price O jucărie distractivă care ajută la dezvoltarea mişcării, si datorita culorilor vii va trezi rapid interesul copiilor. Ghepardul de culoare portocalie înaintează cu viteză pe roţile colorate. Ppe... Detalii »
Brand: Fisher Price   Categorie: Jucarii De Tras impins
Acest carucior cu animale este o modalitate distractiva si interesanta de pettrecere a timpului. Fiecare animal are proriile calitati si caruciorul are un snur cu care copilul il poate trage dupa el. Caruciorul poate fi si impins. Dimensiun... Detalii »
Brand: Fisher Price   Categorie: Jucarii De Tras impins
Testoasa Impinge si mergi Prinde corpul in forma de inel al testoasei, apasa-l in jos si priveste cum pleaca inainte. El poate fi impins pentru a auzi un zgomot mecanic Click Click clic sau scuturat de a auzi sunetul unei zornaitori.... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii De Tras impins
Ratusca Quack & Flap - marca QuercettiRatusca merge, face quack - flap in timp ce da din aripi. Ratusca Quack & Flap este o jucarie care ii ajuta pe micuti sa faca primii pasi.Asamblati manerul, inserand portiunea superioara in portiunea in... Detalii »
Brand: Quercetti   Categorie: Jucarii De Tras impins
Pe locuri fiti gata girafa muzicala Apasa pe capul girafei si masina va porni inainte emitand sunete distractive si flash-uri de lumina   Baterii necesare: 3 x AA Dimensiuni: 21 x 15 x 15 cm... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii De Tras impins
Trageti de jucarie si priviti-i pe soricei cum se misca. Desprindeti soriceii din vagonul in forma de cascaval si jucati-va potrivind soricelul albastru in vagonul cu roata albastra. Soriceii pot fi deasemenea folositi ca o zornaitoare.Nu n... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii De Tras impins
Pic N Pop este o jucarie unica şi distractiva, care-i pune pe copii în mişcare! Un click pe butonul lansează o minge plina de culoare, apoi rulati pur şi simplu peste minge cu jucaria Pic N Pop, iar mingea va fi adunata in mod magic, g... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii De Tras impins
Aceasta jucarie ii ajuta pe cei mici sa faca miscare. Impingeti foca pentru a prinde mingea. Odata ce prinde mingea in inotatoare, priviti cum o balanseaza pe nas intr-un mod magic.Nu necesita baterie.H-300,L-360,W-170... Detalii »
Brand: Tomy   Categorie: Jucarii De Tras impins
Special creat pentru copii, haiosul pelican poate fi impins si plimbat, atat in interior, cat si in exterior! Pelicanul canta in timp ce este impins de catre micuti, incurajandu-i sa faca, astfel, primii pasi! Jucaria contine bile colorate!... Detalii »
Brand: Kiddieland   Categorie: Jucarii De Tras impins
Walker Wagon with Blocks Caracteristici:- include 16 cuburi din spuma cu imagini, in diverse culori;- manerul este usor de apucat de cei mici, fiind situat la o inaltime adecvata;- cuburile ajuta la dezvoltarea abilitatilor de coordonare ma... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Jucarii De Tras impins
  • Jucarii Online:
  • 10   1 - 10