Jucarii De Nisip

  • Jucarii Online:
  • 13   1 - 13
Jucarii de exterior. DOLU FISHER PRICE CAMION JUMBO Caracteristici: Distractie maxima cu camionul Jumbo de la Fisher Price,acasa si afara. Dorinta fiecarui sofer mic. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Ambalajul nu este jucarie si trebuie indepartat inainte de a ... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. SMOBY GALETUSA CU ACCESORII PENTRU NISIP TOY STORY Caracteristici: Set de joaca in nisip. Contine: 1 galetusa. 1 stropitoare. 1 lopatica. 1 grebla. 1 sita. 1 forma de nisip. Dimensiuni:17 x 17 x 37 cm. Potrivit copiilor peste 2 ani+. smoby ... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. SMOBY GALETUSA CU ACCESORII PENTRU NISIP TOY STORY Caracteristici: Set de joaca in nisip. Contine: 1 galetusa. 1 lopatica. 1 grebla. 1 morisca de apa. 1 forma de nisip. Dimensiuni:17 x 17 x 37 cm. Potrivit copiilor peste 2 ani+. smoby 76000... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. DOLU SET DE PLAJA Caracteristici: Contine: melc, lopetica, grebla si galeata. Ideal pentru joaca cu nisip. Material plastic. Ambalajul nu este jucarie si trebuie indepartat inainte de a da jucaria copilului. Nu lasati ambalajul la indemana ... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. DEDE Roaba pentru nisip - Material: plastic - Se deplaseaza prin impingere si poate transporta nisip, jucari etc - Varsta recomandata 3 ani... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. DOLU BULDOZER Caracteristici: BuldozerĀ din plastic cu 4 roti. Ambalajul nu este jucarie si trebuie indepartat inainte de a da jucaria copilului. Nu lasati ambalajul la indemana copiilor. Dimensiuni:45 x 22 x 25 cm. Produsul este disponibil... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. STARPLAST LADITA NISIP FLOARE Caracteristici: Cadita pentru nisip sub forma de floare. Se poate folosi si ca piscinuta-capacitate:85 l. Fabricata din material plastic de calitate superioara. Dimensiuni produs: 93 x 93 x 20 cm. Poate fi folo... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. DOLU FISHER PRICE BASCULANTA Caracteristici: Distractie maxima cu pick-up-ul de la Fisher Price,acasa si afara. Dorinta fiecarui sofer mic. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Ambalajul nu este jucarie si trebuie indepartat inainte de a da juc... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. DOLU CAMION MAXI Caracteristici: Cu o lungime de 71 cm, camionul MAXI este o aparitie de exceptie. Solid si foarte bine finisat, camionul este bucuria oricarui copil, fie el mic, dar si mai mare. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Ambalajul n... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. DOLU EXCAVATOR MAX POWER 69 CM Caracteristici: Roti mari si late pentru teren dificil -Cupa cu posibilitate de transport nisip, pietris sau chiar jucari mici. Dimensiuni:39 x 69 x 38 cm. Nu lasati ambalajul la indemana copiilor. Potrivit pe... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. STARPLAST CUTIE PENTRU NISIP SUB FORMA DE HIPOPOTAM Caracteristici: Cutia de nisip sub forma de hipopotam realizata din material plastic de calitatea superioara. Dimensiuni produs: 85,5 x 65,5 x 22 cm. Poate fi folosita de copii cu greutate... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. DOLU MAX POWER CAMION 83 CM Caracteristici: Cu o lungime de 83 cm. Camionul DOLU este o aparitie de exceptie. Solid si foarte bine finisat, camionul este bucuria oricarui copil, fie el mic, dar si mai mare. Camionul este prevazut cu osii di... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
Jucarii de exterior. STARPLAST WATER GAME IN SUITCASE Caracteristici: Atunci cand tot ce ai la dispozitie este o revista sau unele jocuri de smartphone jucate de prea multe ori,si astepti intarzierile din aeroport este un cosmar. Dar nu si in cazul in care ai c... Detalii »
Categorie: Jucarii De Nisip
  • Jucarii Online:
  • 13   1 - 13