Jucarii Creative

  • Jucarii Online:
  • 33   1 - 20
Jucarii Copii. BIONIC SPACE REZERVA PENTRU EXTRATERESTRI 25 GR Caracteristici: Space este un nou material de modelare imbunatatit pentru o fantezie care evolueaza. La fel de vie ca si cum ar fi venit din spațiu. Cu culori luminoase si saturate. Acum stra... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. BIONIC SPACE BLISTER GLOW IN THE DARK 25 GR Caracteristici: Space este un nou material de modelare imbunatatit pentru o fantezie care evolueaza. La fel de vie ca si cum ar fi venit din spațiu. Cu culori luminoase si saturate. Acum straluce... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. BIONIC SPACE BLISTER GOLD/SILVER 25 GR Caracteristici: Space este un nou material de modelare imbunatatit pentru o fantezie care evolueaza. La fel de vie ca si cum ar fi venit din spațiu. Cu culori luminoase si saturate. Acum stralucesc in... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. BIONIC SPACE BLISTER PERLA 25 GR Caracteristici: Space este un nou material de modelare imbunatatit pentru o fantezie care evolueaza. La fel de vie ca si cum ar fi venit din spațiu. Cu culori luminoase si saturate. Acum stralucesc in intun... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. BIONIC SPACE BLISTER GLOW IN THE DARK 100 GR Caracteristici: Space este un nou material de modelare imbunatatit pentru o fantezie care evolueaza. La fel de vie ca si cum ar fi venit din spațiu. Cu culori luminoase si saturate. Acum straluc... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. BIONIC SPACE BLISTER GOLD/SILVER 100 GR Caracteristici: Space este un nou material de modelare imbunatatit pentru o fantezie care evolueaza. La fel de vie ca si cum ar fi venit din spațiu. Cu culori luminoase si saturate. Acum stralucesc i... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. BIONIC SPACE BLISTER PERLA 100 GR Caracteristici: Space este un nou material de modelare imbunatatit pentru o fantezie care evolueaza. La fel de vie ca si cum ar fi venit din spațiu. Cu culori luminoase si saturate. Acum stralucesc in intu... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. Quercetti Sagome Dinozaurii Set de Desanat cu Sabloane Cu ajutorul sabloanelor micutii artisti vor obtine contururi perfecte de dinozauri, pe care apoi ii pot colora dupa propria imaginatie. Acest set de desen dezvolta crativitatea si abili... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. 3 modele - va rugam specificati varianta dorita Stilou pentru desene 3D Desenati cu stiloul 3D uscati si conectati cu ajutorul lampei UV Contine: 1 stilou ( 26 ml ) cu o culoare surpriza 1 lanterna UV 1 foie de plastic 1 planseta cu 5 proie... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. QIXELS S1 GLOW IN THE DARK REFILL THEME PACK 87023 Caracteristici: Construieste-ti propriul design-ul Qixel intr-o clipa! Qixels sunt cuburi care fuzioneaza cu o pulverizare de apa. Potriviti sablonul pe tava de lucru cu ajutorul orificiilo... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. QIXELS S2 REZERVA 500 PIESE 87013 Caracteristici: Construieste-ti propriul design-ul Qixel intr-o clipa! Qixels sunt cuburi care fuzioneaza cu o pulverizare de apa. Creaza-ti propria lume pixel cu rezerva de 500 de piese alege din trei teme... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. BIONIC SPACE PUTTY EXTRTERESTRU Caracteristici: Bionic este un material de modelare reutilizabil. Nu se usuca. Asigura o libertate completa a imaginatiei. Se intinde cum ar fi guma de mestecat, isi schimba culoarea la cald si lumineaza in i... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. I DO 3D VERTICAL STARTER SET CU 1 STILOU COLORAT 155837 Caracteristici: Una dintre cele mai recente minuni ale tehnologiei este un stilou 3D. Acesta va permite sa sculptati mai detaliat, fara a avea nevoie de un ciocan, dalta sau marmura. D... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii.
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. Quercetti Papusica Greta Glam SmartDolls sunt trei păpuși mici pe nume Lily, Greta și Susy, pe care fetitele pasionate de Fashion le pot îmbraca folosind resturi de materiale normale, pe care le pot decora cu panglici colorate și autoc... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. BEADOS SET DE CREATIE PENTRU PACHET INCEPATORI Caracteristici: Aranjeaza bilutele colorate pe un sablon si creaza lumea ta Beados ™. Include carti de scena,sticla de apa, template-uri, accesorii speciale pentru a aduce personajele tale Be... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. CREIOANE I DO 3D SET CU 2 STILOURI COLORATE Caracteristici: Set pentru desene 3D. Desenati cu stiloul 3D uscati si conectati cu ajutorul lampei UV. Setul contine: 2 stilouri ( 26 ml ) cu culori surpriza. 1 lanterna UV. 1 foie de plastic. 1 ... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. IMC SET DE CREATIE FROZEN 16033 Caracteristici: Joc creativ pentru copii. Se compune dintr-o tabla retroiluminata care le permite copiilor sa proiecteze si contureze imaginile din filmul Frozen. Are de asemenea un sertar secret pentru acces... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. QIXELS S2 GLOW IN THE DARK DESIGN CREATOR 87044 Caracteristici: Creeza-ti propriile sabloane de proiectare si propriul design Qixel intr-o clipa! Acest pachet vine cu cuburi care stralucesc in intuneric, astfel incat sa poti realiza creatii... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
Jucarii Copii. QIXELS S1 SET INCEPATOR CU PISTOL 500 PIESE 87022 Caracteristici: Construieste-ti propriul design-ul Qixel intr-o clipa! Qixels sunt cuburi care fuzioneaza cu o pulverizare de apa. Potriviti sablonul pe tava de lucru cu ajutorul orificiilor... Detalii »
Categorie: Jucarii Creative
  • Jucarii Online:
  • 33   1 - 20