Jucarii Bebelusi

  • Jucarii Online:
  • 975   1 - 20
Articole bebe. BERTONI LORELLI jucarie dentara CASA - albastru,roz.? Jucarii indicate in perioada de eruptie a dintilor.? - Moi si flexibile,cu inele pentru dentitie,sunt potrivite pentru muscat si mestecat.? - Calmeaza iritarea,durerea si mancarimea cauz... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. BERTONI LORELLI jucarie dentara MELC - verde,galben.? Jucarii indicate in perioada de eruptie a dintilor.? - Moi si flexibile,cu inele pentru dentitie,sunt potrivite pentru muscat si mestecat.? - Calmeaza iritarea,durerea si mancarimea cauz... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. BERTONI LORELLI Jucarie dentara PESTE - galben albastru.? Jucarii indicate in perioada de eruptie a dintilor.? - Moi si flexibile,cu inele pentru dentitie,sunt potrivite pentru muscat si mestecat.? - Calmeaza iritarea,durerea si mancarimea ... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. BERTONI LORELLI Jucarie dentara URS - albastru,roz,galben.? Jucarii indicate in perioada de eruptie a dintilor.? - Moi si flexibile,cu inele pentru dentitie,sunt potrivite pentru muscat si mestecat.? - Calmeaza iritarea,durerea si mancarime... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANGAROO inel gingival cu apa sub forma de ratusca. Caracteristici: Inel cu striatii pentru a stimula muscatura si pentru a masa gingiile. Interiorul inelului este umplut cu apa. Forma speciala pentru a putea fi prins cu usurinta de bebelus... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANGAROO inel gingival cu apa sub forma de┬ámanuta. Caracteristici: Inel cu striatii pentru a stimula muscatura si pentru a masa gingiile. Interiorul inelului este umplut cu apa. Forma speciala pentru a putea fi prins cu usurinta de bebelus... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANGAROO inel gingival cu apa sub forma de talpa piciorusului. Caracteristici: Inel cu striatii pentru a stimula muscatura si pentru a masa gingiile. Interiorul inelului este umplut cu apa. Forma speciala pentru a putea fi prins cu usurinta... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. Jucarie dentara. Potrivita pentru a musca si mesteca. Linisteste si calmeaza durerile copilului in perioada de crestere a dintilor. recomandata varstei cuprinse intre 0-3 ani.... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. BERTONI LORELLI Jucarie PESTE - INEL.? Jucarii indicate in perioada de eruptie a dintilor.? - Moi si flexibile,cu enele pentru dentitie,sunt potrivite pentru muscat si mestecat.? - Calmeaza iritarea,durerea si mancarimea cauzate de crestere... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. BERTONI LORELLI ZORNAITOARE ANIMALE - VACA,URS,BROASCA.? Jucarii indicate in perioada de eruptie a dintilor.? - Moi si flexibile,cu inele pentru dentitie,sunt potrivite pentru muscat si mestecat.? - Calmeaza iritarea,durerea si mancarimea c... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANGAROO JUCARIE DENTITIE CURCUBEU 3 LUNI + T1187 Caracteristici: Produsul este destinat copiilor cu varsta de 3 luni +. Jucaria pentru dentitie este umpluta cu apa distilata. Jucaria pentru dentitie are rolul unei comprese reci pe gingiile... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANGAROO JUCARIE DENTITIE PEPENE ROSU 3 LUNI + T1184 Caracteristici: Produsul este destinat copiilor cu varsta de 3 luni +. Jucaria pentru dentitie este umpluta cu apa distilata. Jucaria pentru dentitie are rolul unei comprese reci pe gingi... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANPOL JUCARIE DENTITIE TRANSPARENTA 9/501 Caracteristici: Partile moi calmeaza durerea din timpul eruptiei dentare. Culorile stimuleaza simtul vizual al copilului. Prindere confortabila. Fabricat din materiale inofensive pentru copil. Pret... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. Jucarie dentara in forma de mar. Diverse culori.... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. BERTONI LORELLI Zornaitoare ACADEA - albastru,galben.? Materialele cu texturi diferite,moi sau dure,sunt potrivite pentru a masa gingiile dureroase ale bebelusului.? - Usor de tinut in manuta datorita formei speciale.? - Contribuie la dezvo... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANPOL JUCARIE DENTITIE 13/109 Caracteristici: Partile moi calmeaza durerea din timpul eruptiei dentare. Culorile stimuleaza simtul vizual al copilului. Prindere confortabila. Fabricat din materiale inofensive pentru copil. Pretul este pent... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANPOL JUCARIE DENTITIE 74/015 Caracteristici: Partile moi calmeaza durerea din timpul eruptiei dentare. Culorile stimuleaza simtul vizual al copilului. Prindere confortabila. Fabricat din materiale inofensive pentru copil. Pretul este pent... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANPOL JUCARIE BAIE PESTI SI DELFINI 2/993 Caracteristici: Animalute colorate care plutesc in apa. Sunt confectionate din materiale sigure. Pestii colorati si delfinul vor face ca baita zilnica a celui mic sa fie o placere. Jucaria stimulea... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. CANPOL JUCARIE ZORNAITOARE INEL 2/896 Caracteristici: Formele variate si culorile diverse familiarizeaza copilul cu lumea sunetelor, a miscarii si a culorilor si stimuleaza sistemul psihomotor. Miscarea bilutelor motiveaza copilul sa se joa... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
Articole bebe. Nuk Inele pentru Dentitie Produs disponibil in mai multe culori.Va rugam specificati varianta dorita Inelele pentru Dentitie NUK au forma ergonomica si sunt usor de tinut in manute. Plasticul dur este de caliate superioara si nu contine Bis... Detalii »
Categorie: Jucarii Bebelusi
  • Jucarii Online:
  • 975   1 - 20