Jucarii Baie

  • Jucarii Online:
  • 55   1 - 20
Produse Copii. Caracteristici: Contine 4 animalute din plastic, distractive pentru baita copilului. Material: plastic. Jucarii viu colorate si distractive pentru baita copilului. Diferite forme: oita,porcusor, gainusa, hipopotam sau delfin, peste, broasca... Detalii »
Brand: Bertoni   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Creioanele de baie de la Munchkin transforma baita copilului intr-un exercitiu de creativitate. Acest set de 5 creioane lavabile poate fi utilizat atat pentru a desena pe cada, cat si pe gresie. Datorita compozitiei sale, acest produs de la... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Cu design de distractie si culori vibrante, aceste personaje tematice-safari sunt dotate cu cioc si cu gauri pentru o turnare blanda, si sunt destul de usoare pentru copil. Acesta jucarie ajuta la dezvoltarea abilitatilor mo... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Este o jucarie de baie care se poate folosi in 2 moduri: Toate 3 impreuna sau separat. Este o jucarie distractiva continand 3 personaje: pinguin, pestisor si steluta. Varsta recomandata: 6 luni + Munchkin a castigat peste 30... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Jucaria de baie Foca si Pinguin de la Munchkin are urmatoarele caracteristici: Setul contine 5 piese care include: 2 prieteni plutitori, 2 cupe si o minge rotativa. Copiii se pot juca in 6 moduri diferite cu aceste jucarii: ... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Jucaria de baie Scoala pestisorilor contine 3 pestisori care plutesc in autobuzul lor scolar plutitor galben. Se arunca cu capul direct in distractie, scuipa, arunca, trag apa dupa ei. Acestia au dimensiunea perfecta pentru ... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Setul contine 4 jucarii de baie Animalele de la Fermain culori vii si foarte distractive. Fiecare jucarie are marime si forma perfecta pentru a fi prinse si tinute cat mai bine de un copil. Fiecare jucarie cand apasa pe ea s... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Faceti cunostiinta cu mini ratustele. Aceste jucarii adorabile vin in set de 3 si sunt imbracate in diferite personaje. Au forma speciala pentru manutele copiilor pentru a fi prinse si apucate mai usor. Ratusca nu se scufund... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Jucaria pentru copii este ideala pentru o baita distractiva sau pentru un joc amuzant. Ratusca mama are 4 bobocei, avand fiecare culori diferite. Este o jucarie de activitate ce le dezvolta celor mici imaginatia, simtul tactil si vizual. Ju... Detalii »
Brand: Mykids   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Obtine doua jucarii de baie intr-una singura, ajuta dezvoltarea si coordonarea mana-ochi in timp ce ofera multa distractie. Este o jucarie care contine un cos de baschet prevazut cu 2 ventuze care se prinde de perete si 3 mi... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Jucaria de baie undita cu carligul de pescuit magnetic preia cu usurinta pestele iar manerul este special pentru a se potrivi mainilor copilul. Este o jucarie perfecta pentru dezvoltarea si coordonarea mana-ochi. Jucaria de ... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Nu este o ratusca de cauciuc obisnuita. Copiii sunt diferiti, asa ca de ce sa nu fie si ratustele de baie diferite? Spre deosebire de ratustele de baie obisnuite, Odd Ducks nu contin PVC. De asemenea, nu sunt gaurite, deci n... Detalii »
Brand: Boon   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Setul contine 6 animalute vesele de baie. 6 jucarioare vesele si colorate puse intr-o plasuta speciala pentru a fi usor transportate si depozitate Jucariile sunt confectionate din materiale si vopsele non-toxice Se scurg/usu... Detalii »
Brand: Babymoov   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Pentru a stimula simtul vizual si tactil al copilului, Summer a creat Jucarie de baie Broscuta Xilofon care pluteste in apa. Acest produs poate emite diverse sunete care cu siguranta il vor incanta pe copilas. Jucaria de baie poate fi utili... Detalii »
Brand: Summer Infant   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Jucaria de baie Fantana arteziana de la Munchkin are urmatoarele caracteristici: O fantana arteziana sub forma de stea care pluteste si se invarte. Scoate jeturi de apa, are lumini care se aprind de fiecare data cand pulveri... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Pestisorul jucaus Robofish il va invata pe copilas sa iubeasca apa si sa se distreze pe cinste! Caracteristici: Pestele are o dimensiune aproximativa de 8 cm. Acesta se activeaza la contactul cu apa. Are 5 directii de inot: sus, jos, stanga... Detalii »
Brand: Diverse   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Jucaria de baie Cifre si Litere de la Munchkin are urmatoarele caracteristici: Setul contine 26 de litere de la A la Z si 10 cifre de la 0 la 9. Piesele plutesc pe apa si pot fi lipite pe peretele din baie atunci cand sunt u... Detalii »
Brand: Munchkin   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Pestele a iesit din apa! Pentru a transforma baia intr-o aventura in lumea marina nu trebuie decat sa uzi jucariile DIVE, le aplici pe perete sau pe cada si le dai jos cand vrei sa schimbi scena! Si nu trebuie sa iti faci gr... Detalii »
Brand: Boon   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Pestisorul jucaus cu led Robofish il va invata pe copilas sa iubeasca apa si sa se distreze pe cinste! Caracteristici: Pestele are o dimensiune aproximativa de 8 cm. Acesta se activeaza la contactul cu apa. Are 5 directii de inot: sus, jos,... Detalii »
Brand: Diverse   Categorie: Jucarii Baie
Produse Copii. Caracteristici: Setul contine 12 jucarii vesele de baie. Setul exista in 3 variante tematice Setul pentru baieti: masina, avion, barca, etc. Setul mixt: cu jucarioare vesele in culori variate Setul pentru fetite: animalute vesele Jucariile ... Detalii »
Brand: Babymoov   Categorie: Jucarii Baie
  • Jucarii Online:
  • 55   1 - 20