Jocuri De Rol

  • Jucarii Online:
  • 9   1 - 9
Zilele frumoase de vacanta nu s-au terminat! Pistoalele cu apa nu se vor demoda niciodata deoarece cu ele distractia este in toi. Pistolul cu apa de la Oasis este disponibil pe mai multe culori: verde gri si albastru. Este realizat din plas... Detalii »
Brand: Oasis   Categorie: Jocuri De Rol
Mereu baieteii isi doresc sa isi imite tatii. Atunci cand se duc la servici ofera familiei protectiei sau repara lucruri prin casa cei mici doresc sa le ia exemplul. Cutiuta cu unelte este perfecta pentru un baietel de peste trei ani. Ea co... Detalii »
Brand: Ez Play   Categorie: Jocuri De Rol
Setul de unelte este perfect pentru fiecare baietel care doreste sa isi imite tatal pana in cele mai mici detalii. Acest set contine o multitudine de accesorii care ii pot dezvolta imaginatia si creativitatea: cutter fierastrau ciocan chei ... Detalii »
Brand: Ez Play   Categorie: Jocuri De Rol
Jocul de rol este foarte important in dezvoltarea intelectuala a copilului. Cu ajutorul casei de marcat micutul va putea sa isi inchipuie ca este intr-un supermarket si lucreaza pe post de casier ajutand oamenii sa plece acasa cu produsele ... Detalii »
Brand: Kids World   Categorie: Jocuri De Rol
Set de curatenie pentru copiii harnici. Contine 9 piese: troller galetusa matura mop perie cutie detergent si altele... Detalii »
Brand: Ecoiffier   Categorie: Jocuri De Rol
Uscator de rufe Playgo. Clestii sunt inclusi. Usor de asamblat si dezansamblat.... Detalii »
Brand: Playgo   Categorie: Jocuri De Rol
Setul pentru ingrijire veterinara este jucaria perfecta pentru fetitele care isi doresc sa devina medic veterinar sau care pur si simplu iubesc animalele. In set sunt incluse toate instrumentele necesare pentru ingrijirea unui animalut prin... Detalii »
Brand: Kids World   Categorie: Jocuri De Rol
Orice fetita este fascinanta de activitatile mamei. Micutele gospodine au acum ocazia sa se familiarizeze cu activitatile casnice cu ajutorul acestui set interactiv ideal pentru dezvoltarea jocului de rol. Fetitele dar si baieteii de ce nu ... Detalii »
Brand: Qweenie   Categorie: Jocuri De Rol
Micul tau mester va fi incantat de acest produs exceptional destinat baietilor (si de ce nu chiar si fetitelor) intreprinzatori care vor sa fie priceputi ca tati in a rezolva problemele care apar in casa. Cuprinzand surubelnite patent cioca... Detalii »
Brand: Ez Play   Categorie: Jocuri De Rol
  • Jucarii Online:
  • 9   1 - 9