Jocuri De Memorie

  • Jucarii Online:
  • 37   1 - 20
Acest calculator functioneaza atat cu ajutorul energiei solare, cat si cu ajutorul bateriilor (1 baterie AA). Calculatorul are functia de inchidere automata daca nu este utilizat, memorie interna si multe altele. Elevii pot incepe cu operat... Detalii »
Brand: Learning Resources   Categorie: Jocuri De Memorie
Inscrie-te in cursa masinutelor cu acest joc de memorie! Priveste cu atentie cardurile infatisand celebrele personaje din desenul animat Cars, apoi incearca sa reconstitui ordinea imaginilor. Setul include 48 carduri si este potrivit pentr ... Detalii »
Brand: Dino Toy   Categorie: Jocuri De Memorie
Antreneaza-ti memoria si puterea de concentrare cu acest joc. Setul include 48 carduri cu imagini infatisand o colectie de obiecte ce ii apartin lui Minnie. Priveste imaginile cu atentie pentru cateva momente, apoi incearca sa asezi obiecte... Detalii »
Brand: Dino Toy   Categorie: Jocuri De Memorie
Ce ai zice o excursie la ferma? Vei tine minte toate animalutele pe care le vei vedea acolo? Antreaza-ti memoria si puterea de concentrare cu acest joc. Setul include 24 carduri cu imagini infatisand animale si pasari de la ferma si un regu... Detalii »
Brand: Dino Toy   Categorie: Jocuri De Memorie
Domino Buburuzele Jucaria este utila in dezvoltarea memoriei si a logicii, abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, miscarilor fine, rabdarii si atentiei.   Obiectivul jocului este de a asocia corec... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Jocuri De Memorie
Domino AnimaleleJucaria este utila in dezvoltarea memoriei si a logicii, abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, miscarilor fine, rabdarii si atentiei.Obiectivul jocului este de a asocia corect pies... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Jocuri De Memorie
Domino Animale in cutie de lemnJucaria este utila in dezvoltarea memoriei si a logicii, abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, miscarilor fine, rabdarii si atentiei.Obiectivul jocului este de a aso... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Jocuri De Memorie
Joc memo - pui de animale Joc de memorie cu poze si ilustratii detaliate. Contine: 60 de piese si instructiuni in limba romana. Poate fi jucat in 2.... Detalii »
Brand: Tactic   Categorie: Jocuri De Memorie
Joc memo - Dinozauri Joc de memorie cu poze si ilustratii detaliate. Contine: 60 de piese si instructiuni in limba romana. Poate fi jucat in 2.... Detalii »
Brand: Tactic   Categorie: Jocuri De Memorie
Animale salbatice - Joc memo Joc de memorie cu poze si ilustratii detaliate. Contine: 72 de piese si instructiuni in limba romana. Poate fi jucat in 2.... Detalii »
Brand: Tactic   Categorie: Jocuri De Memorie
Pui de animale - Joc memo Joc de memorie cu poze si ilustratii detaliate. Contine: 72 de piese si instructiuni in limba romana. Poate fi jucat in 2.... Detalii »
Brand: Tactic   Categorie: Jocuri De Memorie
Joc Patru pe un randJucaria este utila in dezvoltarea abilitatilor de indemanare, a memoriei si a logicii, abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, miscarilor fine, rabdarii si atentiei. Setul includ... Detalii »
Brand: Toys Pure   Categorie: Jocuri De Memorie
Joc Aratam la fel Paw Patrol - Spin Master Setul include: 72 carti de joc impartite in 2 pachete de 36 de perechi egale instructiuni. Obiectiv: Gaseste cele mai multe perechi de carti. Nivel 1 - Intrecerea perechilor Imaparte cele 2 pachete... Detalii »
Brand: Spin Master   Categorie: Jocuri De Memorie
Joc din lemn LudoJucaria este utila in dezvoltarea abilitatilor de indemanare, a memoriei si a logicii, abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, miscarilor fine, rabdarii si atentiei. Setul include: ... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Jocuri De Memorie
Joc de memorie padurea Piticilor   Jucaria este utila in dezvoltarea memoriei si a logicii, abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, miscarilor fine, rabdarii si atentiei. Setul include 32 piese din... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Jocuri De Memorie
Joc de echilibru LunaJucaria este utila in dezvoltarea abilitatilor de indemanare, a memoriei si a logicii, abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, miscarilor fine, rabdarii si atentiei.  Cei 20 de... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Jocuri De Memorie
Cu o traditie de peste 100 ani, Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891! Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume.   Tehnologia Softcl... Detalii »
Brand: Ravensburger   Categorie: Jocuri De Memorie
Domino - Imagini diverseJucaria este utila in dezvoltarea memoriei si a logicii, abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, miscarilor fine, rabdarii si atentiei.Obiectivul jocului este de a asocia cor... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Jocuri De Memorie
Joc de echilibru DelfinJucaria este utila in dezvoltarea abilitatilor de indemanare, a memoriei si a logicii, abilitatilor de manipulare, coordonare ochi-mana, aprecierii relatiilor spatiale, miscarilor fine, rabdarii si atentiei.  Cele 18... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Jocuri De Memorie
Incantatoarele animale de la ferma locuiesc intr-un grajd rosu si sunt mereu gata sa se joace cu tine. Un puzzle de lemn cu 3 de piese rezistente. Ajuta la dezvoltarea memoriei, a miscarilor fine si a coordonarii mana ochi. Dimensiuni: 30 x... Detalii »
Brand: Melissa Doug   Categorie: Jocuri De Memorie
  • Jucarii Online:
  • 37   1 - 20