Interactive Diverse

  • Jucarii Online:
  • 9   1 - 9
Pisicuta Muzicala este o jucarie educativa destinata copiilor mai mari de 18 luni. Copiii isi dezvolta astfel coordonarea ochi-mana si miscarile de precizie cu ajutorul acestei masinute. Jucaria stimuleaza si simtul auditiv prin cantecele j... Detalii »
Brand: Bam Bam   Categorie: Interactive Diverse
Labirintul prezinta in varf un maner care dezvaluie o gaina ce da drumul la 12 oua la primul nivel.   Sunt 3 nivele ce se pot trage, impinge sau roti astfel incat sa faca ouale sa ajunga la nivelul de jos.   Cand s-au finalizat toate stag... Detalii »
Brand: Fisher Price   Categorie: Interactive Diverse
Vehicul electronic cu diferite sunete si melodii. Acest produs este confectionat din plastic moale si frumos colorat.Dimensiune produs: -Dimensiune cutie: -... Detalii »
Brand: Clementoni   Categorie: Interactive Diverse
Vehicul electronic cu diferite sunete si melodii. Acest produs este confectionat din plastic moale si frumos colorat.  ... Detalii »
Brand: Clementoni   Categorie: Interactive Diverse
Joc de bowling cu tematica si sunetele distractive de la ferma.   Setul contine 6 popice si o bila de bowling - in forma de vacuta.   Cand bila este  rostogolita acesta va emite sunete distractive de la ferma.... Detalii »
Brand: Fisher Price   Categorie: Interactive Diverse
Centru de activitati cu ritmuri grozave - Fisher Price   Cubul cu sunete si lumini ofera clipe foarte distractive si educative pentru cei mici. Se poate regla in 3 moduri diferite in functie de varsta copilului. Avand functii interesante c... Detalii »
Brand: Fisher Price   Categorie: Interactive Diverse
Invatarea limbii engleze este o adevarata necesitate in lumea de azi. Se spune despre copii ca ei invata mult mai usor o limba straina. Acesta este un adevar numai in masura in care se respecta latura ludica (de joc) a invatarii, specifica ... Detalii »
Brand: Leapfrog   Categorie: Interactive Diverse
Banc de Lucru Cars - Smoby   Caracteristici: -   Construiti masina lui Lightning McQueen cu ajutorul accesoriilor si al sculelor din atelier. -   Setul contine peste 80 de accesorii: o masina de gaurit, un ciocan, un patent, o cheie, o... Detalii »
Brand: Smoby   Categorie: Interactive Diverse
Cinemin de la Wow Wee este un proiector de buzunar. Iti va fi de folos atat pentru incaperi mici, acolo unde nu poti avea acces la un televizor, cat si pentru sali de conferinta. Poti proiecta:filme, poze, jocuri. Proiectorul are o parte m... Detalii »
Brand: Wow Wee   Categorie: Interactive Diverse
  • Jucarii Online:
  • 9   1 - 9