Insecte

  • Jucarii Online:
  • 7   1 - 7
Melissa & Doug - Punguta cu gandacei Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani Colectionarii de gandacei  vor fi incantati sa-si imbogateasca colectia cu acesti gandacei veseli si colorati. Setul contine 10 gandacei in cul... Detalii »
Brand: Melissa Doug   Categorie: Insecte
Conține o pensetă, cu ajutorul căreia puteți prinde insectele și le puteți pune în observatorul de insecte. Datorită celor 2 zoom-uri (x6 si X4) puteți studia insectele în detaliu. Acest observator are atașate 2 mâ... Detalii »
Brand: Buki France   Categorie: Insecte
Insecto-scop   Microscopul are o sursa de lumina integrata care poate fi pornita atunci cand este necesar. Capacitate de marire de 6x.   Jucarie recomandata copiilor cu varsta peste 5 ani.... Detalii »
Brand: Buki France   Categorie: Insecte
Acest aspirator de insecte îî ajută pe copii să prindă și să observe insectele, fără a le face vreun rău. Aspiratorul de insecte are 3 viteze de aspirare, un container și două conuri frontale.     &... Detalii »
Brand: Buki France   Categorie: Insecte
Ce este o insectă? Câte picioare are? Au toate aripi? Ce mănâncă? Cum își organizează furnicile viața? Care este ciclul de reproducere al fluturilor? Exploratorul de insecte este un kit care îi ajută pe copii să învețe despre ... Detalii »
Brand: Buki France   Categorie: Insecte
12 experimente pentru a putea descoperi natura, plantele și insectele. Copiii pot învăța cum cresc râmele, vor învăța despre furnici, despre afide si despre gărgărițe. În plus, aceștia vor învăța tot... Detalii »
Brand: Buki France   Categorie: Insecte
O lucrare exceptionala, foarte complexa, recomandata copiilor in varsta de peste 8 ani. Prezentata in ordine tematica, enciclopedia este scrisa pe intelesul copiilor, fiind totodata actualizata, stilizata si amuzanta. Ilustratiile important... Detalii »
Brand: Editura Aquila 93   Categorie: Insecte
  • Jucarii Online:
  • 7   1 - 7