Fara Pedale

  • Jucarii Online:
  • 43   1 - 20
Ham de siguranta pentru tricicleta cu maner Puky.... Detalii »
Brand: Puky   Categorie: Fara Pedale
Pompa pentru biciclete copii  9472 marca puky   Ideala pentru vehiculele marca Puky , dar si pentru orice alte biciclete si Karturi copii !... Detalii »
Brand: Puky   Categorie: Fara Pedale
Puky - Suport pentru picioare - compatibil cu toate tricicletele Puky.... Detalii »
Brand: Puky   Categorie: Fara Pedale
Motocicleta fara pedale Injusa TUNDRA (INJ195)   Acest scuter foarte elegant cu roti robuste si netede de dimensiuni mari care confera stabilitateacare este sigur ca va deveni jucăria  preferata a celor mici.Avantajele acestui produs :De... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Fara Pedale
 Motocicleta fara pedale Injusa Wheeler Roz (INJ1892)   Acest scuter foarte elegant cu roti robuste si netede de dimensiuni mari care confera stabilitateacare este sigur ca va deveni jucăria  preferata a celor mici.Avantajele acestui pr... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Fara Pedale
 Motocicleta fara pedale Injusa Wheeler (INJ189)   Acest scuter foarte elegant cu roti robuste si netede de dimensiuni mari care confera stabilitateacare este sigur ca va deveni jucăria  preferata a celor mici.Avantajele acestui produs ... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Fara Pedale
Motocicleta fara pedale Injusa Neox Dory (INJ19004)   Acest scuter foarte elegant cu roti robuste si netede de dimensiuni mari care confera stabilitatea este sigur ca va deveni jucăria  preferata a celor mici.Avantajele acestui produs :D... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta pentru copii fara pedale Lupo 10   Pentru joaca atat in casa cat si afara pe trotuar sau iarba, in parc sau spatii de joaca pentru copii. Cadoul ideal pentru un copil energic. Anvelope EVA ( nu lasa urme pe podea, se pot folosi s... Detalii »
Brand: Spartan   Categorie: Fara Pedale
 Bicicleta fara pedale neagra Injusa Jumper (INJ501)   Cu un design modern, ergonomic, roti cu latime de 8 cm care asigura o stabilitate ridicata, maner de transport pentru parinti, bicicleta este produsa in Spania, din plastic de inalta ... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Fara Pedale
Caracteristici:Vehicul viu colorat din plastic cu roti late ce ofera siguranta maxima copiilor. Vehiculul are un sezut confortabil. Jucaria este pusa in functiune de catre copil, care trebuie sa-si foloseasca picioarele pentru a impinge si ... Detalii »
Brand: Feber   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta din lemn fara pedale - Biker   Caracteristici: - Bicicleta Biker este soluţia perfectă pentru a învăţa menţinerea echilibrului, totodata un ajutor foarte mare pentru trecerea la o bicicleta normala - Este foarte usoara chia... Detalii »
Brand: Biker   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta copii fara pedale Spartan SP2316    Bicicleta pentru copii fara pedale SP2316 Pre-Bike Avantajele bicicletei fara pedale sunt multiple , ajutand copilul sa invete sa isi tina echilibrul. Pentru joaca atat in casa cat si afara pe... Detalii »
Brand: Spartan   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta copii fara pedale Spartan SP2317   Bicicleta pentru copii fara pedale SP2317 Pre-Bike Avantajele bicicletei fara pedale sunt multiple , ajutand copilul sa invete sa isi tina echilibrul. Pentru joaca atat in casa cat si afara pe t... Detalii »
Brand: Spartan   Categorie: Fara Pedale
 Bicicleta fara pedale Injusa Jumper (INJ500)   Cu un design modern, ergonomic, roti cu latime de 8 cm care asigura o stabilitate ridicata, maner de transport pentru parinti, bicicleta este produsa in Spania, din plastic de inalta calitat... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta copii fara pedale Spartan SP2324   Bicicleta pentru copii fara pedale SP2324 Pre-Bike Avantajele bicicletei fara pedale sunt multiple , ajutand copilul sa invete sa isi tina echilibrul. Pentru joaca atat in casa cat si afara pe t... Detalii »
Brand: Spartan   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta fara pedale 10 - Kettler 8715-600 - Cadru tubular din otel acoperit cu acrilic rezistent la zgarieturi. - Butuc cu roti de 10 si anvelope sintetice - Sa ajustabila pe inaltime 31-41 cm - Protectie ghidon  - Instalare usoara Greut... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta fara pedale 12.5 Emma - Kettler T04025-000 - Cadru tubular din otel acoperit cu acrilic rezistent la zgarieturi. - Butuc cu roti de 12,5 si anvelope sintetice - Sa ajustabila pe inaltime 33-43 cm - Frana de mana pe roata din spate... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta fara pedale WORKER Bounce   Bicicleta Worker Bounce fara pedale, este destinata pentru copii de 3 ani si mai in varsta si ajuta sa aiba stabilitate si echilibru sporit.    - Cadru din aluminiu, foarte usoara    - roti de 12... Detalii »
Brand: Worker   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta fara pedale First Bike JD-BUG 2310   Bicicleta pentru copii fara pedale 2310 Pre-Bike Pentru joaca atat in casa cat si afara pe trotuar sau iarba, in parc sau spatii de joaca pentru copii. Cadoul ideal pentru un copil energic. An... Detalii »
Brand: Jd Bug   Categorie: Fara Pedale
Bicicleta fara pedale 12.5 Waldi - Kettler T04025-00010 - Cadru tubular din otel acoperit cu acrilic rezistent la zgarieturi. - Butuc cu roti de 12,5 si anvelope sintetice - Sa ajustabila pe inaltime 33-43 cm - Frana de mana pe roata din sp... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Fara Pedale
  • Jucarii Online:
  • 43   1 - 20