Domino

Branduri: Goki Miniland
  • Jucarii Online:
  • 5   1 - 5
Joc Domino cu animale se adreseaza prescolarilor, cele 28 de piese din lemn pe care le contine avand desenate imagini amuzante de animale. Piesele pot fi pastrate si transportate in cutia de carton inclusa. Toate piesele sunt de calitate fo... Detalii »
Brand: Goki   Categorie: Domino
ツDomino cu piese rosii Miniland Un joc clasic pentru toata familia! Cei mici vor fi incantati sa invete sa numere si sa socoteasca iar cei mari vor crea strategii pentru castigarea jocului. Pisele sunt din plastic rezistent, ideale pentru ... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Domino
Domino cu piese Albastre Miniland Un joc clasic pentru toata familia! Cei mici vor fi incantati sa invete sa numere si sa socoteasca iar cei mari vor crea strategii pentru castigarea jocului. Pisele sunt din plastic rezistent, ideale pentru... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Domino
Domino cu piese Portocalii - Miniland Un joc clasic pentru toata familia! Cei mici vor fi incantati sa invete sa numere si sa socoteasca iar cei mari vor crea strategii pentru castigarea jocului. Pisele sunt din plastic rezistent, ideale pe... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Domino
Domino cu piese Verzi - Miniland Un joc clasic pentru toata familia! ツ Cei mici vor fi incantati sa invete sa numere si sa socoteasca iar cei mari vor crea strategii pentru castigarea jocului. Piesele sunt din plastic rezistent, ideale pen... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Domino
  • Jucarii Online:
  • 5   1 - 5