Cutii Nisip

  • Jucarii Online:
  • 12   1 - 12
Cutie nisip sau apa Injusa (INJ2048)   Avantajele acestui produs :   Produs licentiat  FROZEN. Plastic rezistent UV si intemperii . Culori stralucitoare , vii !   Caracteristici :Set 2 piese!Dimensiuni: 95 x 89 x 20 cm   Varsta recoman... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Cutii Nisip
Cutie nisip castel SandBox  Injusa (INJ2040) Avantajele acestui produs :   Se pot crea mai multe forme avand 10 forme modulare gen puzzle. Plastic rezistent UV si intemperii . Culori stralucitoare , vii !   Caracteristici :Greutate: 7.2 ... Detalii »
Brand: Injusa   Categorie: Cutii Nisip
Cutie Nisip - Masinuta Beetle Rosie Loc de joaca pentru nisip, dedicat copiilor incepand de la varsta de 1 an.Disponibil in mai multe culori, realizat din materiale rezistente la UV  (nu se decoloreaza).Prevazut bancuta pe care sta copilul... Detalii »
Brand: Keter   Categorie: Cutii Nisip
Cutie Nisip - Masinuta Beetle Albastra Loc de joaca pentru nisip, dedicat copiilor incepand de la varsta de 1 an.Disponibil in mai multe culori, realizat din materiale rezistente la UV  (nu se decoloreaza).Prevazut bancuta pe care sta copi... Detalii »
Brand: Keter   Categorie: Cutii Nisip
Cutie Nisip - Masinuta Beetle Verde Loc de joaca pentru nisip, dedicat copiilor incepand de la varsta de 1 an.Disponibil in mai multe culori, realizat din materiale rezistente la UV  (nu se decoloreaza).Prevazut bancuta pe care sta copilul... Detalii »
Brand: Keter   Categorie: Cutii Nisip
Lada Nisip, Broasca Dimensiuni: 38.1 x 109.2 x 110.5 cm. Capacitate nisip: 90,7 Kg. Capacul, cu un design prietenos, protejaza nisipul de vremea capricioasa si de animale Este complet asamblat. Varsta minima: 1 an   ... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Cutii Nisip
Lada Nisip Nat Playful Dimensiuni: 39.4 x 111.8 x 81.2 cm. Capacitate nisip: 90,7 Kg. Capacul cu un design prietenos protejaza nisipul de vremea capricioasa si de animale. Este complet asamblat. Varsta recomandata: minim 1 an    ... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Cutii Nisip
Step2 - Lada nisip Blue Canyon Construction Step2 - Lada nisip Blue Canyon Construction recomandat copiilor cu varsta intre 3-6 ani   Caracteristici:   - cutie cu 2 compartimente pentru nisip - include brat functional de excavator, 2 masi... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Cutii Nisip
Lada Nisip, Crabbie Cutie nisip in forma de rac pentru joaca cu nisipul si apa, cu capacClestele asigura doua locuri unde se pot aseza copiiSe poate incarca cu maxim 150 kg de nisip.Fabricat din material rezistent Nu necesita asamblare Reco... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Cutii Nisip
Cutie de nisip rosu   Cutia de nisip este realizata din plastic de inalta calitate. Marginile sunt foarte largi si confera o baza buna pentru sezut. Colturile rotunjite ofera un plus de siguranta. Usor de asamblat si depozitat.   Caracter... Detalii »
Brand: Kettler   Categorie: Cutii Nisip
Step2 - Lada nisip Blue Canyon ConstructionCaracteristici:cutie cu 2 compartimente pentru nisip1 parghie excavator1 masinuta buldozer1 masinuta excavator1 lopatica din plasticinclude capac pentru protectia nisipului Dimensiuni: 27,9 x 60,9... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Cutii Nisip
O cutie de nisip minunata si revolutionara. Este cuplata la o masa cu banca - plastic si polietilena Rezervorul are capac - se poate inchide pentru o mai buna igiena si masa cu umbrela cu diverse setari in functie de inaltime Se poate umple... Detalii »
Brand: Step2   Categorie: Cutii Nisip
  • Jucarii Online:
  • 12   1 - 12