Cunoastere De Sine Si Comportament

  • Jucarii Online:
  • 5   1 - 5
Jos magnetic Pericole in casa  - Miniland Această colecție de jocuri de bord prezintă cel mai bun mod de a îndeplini sarcinile de zi cu zi. Astfel, se dezvoltă limbajul și sensibilizeaza copiii cu privire la aceste activități și p... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Cunoastere De Sine Si Comportament
Joc magnetic Comportamentul civic - Miniland Aceasta colectie prezinta cel mai bun mod de a îndeplini sarcinile de zi cu zi, ajutând pentru a îndeplini standardele de baza de comportament. Astfel, se dezvoltă limbajul și sensibilizeaza... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Cunoastere De Sine Si Comportament
Joc magnetic Mediu si reciclare - MinilandAceasta colectie prezinta cel mai bun mod de a îndeplini sarcinile de zi cu zi.Astfel, se dezvoltă limbajul și sensibilizeaza copiii cu privire la aceste activități și precauțiile care trebui... Detalii »
Brand: Miniland   Categorie: Cunoastere De Sine Si Comportament
Set de 10 carduri cu emotii, utile pentru dezvoltarea vocabularului, cunoasterea de sine, recunoasterea emotiilor. Pe spatele cardurilor sunt intrebari si raspunsuri in limba engleza. Utile pentru utilizarea ca matarial didactic in gradinit... Detalii »
Brand: Moje Bambino   Categorie: Cunoastere De Sine Si Comportament
Zar emotii Zar de plastic de 10 cm ce contine emotii, cum ar fi fericit, trist, furios, fericit, surprins si calm. Arunca zarul, identifica emotia apoi mimeaza emotia aleasa. Acest produs promoveaza dezvoltarea sociala si emotionala, dezvol... Detalii »
Brand: Educo   Categorie: Cunoastere De Sine Si Comportament
  • Jucarii Online:
  • 5   1 - 5