Costume Spiridusi Si Pitici

  • Jucarii Online:
  • 6   1 - 6
1. Sa porti o fusta tutu necesita simt estetic si putin curaj. Tutu-ul poate fi combinat cu un top drept sau asimetric, cu corset sau cu o camasuta simpla. Pentru Halloween aceasta poate completa un costum body de schelet sau orice alt persona... Detalii »
Brand: Fabricademagie   Categorie: Costume Spiridusi Si Pitici
1. Pelerina lunga si caciula de Craciun pentru copii, culoare rosie, din fleece (polar) cu greutatea de 350-400 gr/mL (metru liniar) - calitate superioara, cu bradulet si stelute. Se prinde cu arici la spate. Model unisex, potrivit atat pentru... Detalii »
Brand: Fabricademagie   Categorie: Costume Spiridusi Si Pitici
1. Costumul de Strumf pentru copii, contine pantaloni albi din fleece subtire, bluza albastra din lycra si masca de Strumf cu fes (material gumat), usor si comod de purtat (se poate respira foarte bine).... Detalii »
Brand: Rubies   Categorie: Costume Spiridusi Si Pitici
1. Costum second skin rosu include costum body rosu si un buzunar detasabil. Costumul este disponibil si in alte culori. Marimea L este potrivita pentru inaltimea de 180-185cm. Acest costum a fost creat special pentru a respira usor prin mater... Detalii »
Brand: Smiffys   Categorie: Costume Spiridusi Si Pitici
1. Costum pitic Mos Craciun pentru baieti, ajutorul fara de care Mosul nu poate impacheta toate cadourile. Costumul include bluza cu vesta atasata din fleece subtire (cu maneca scurta) centura, pantaloni lycra cu cizme atasate (tip acoperitoar... Detalii »
Brand: No Brand   Categorie: Costume Spiridusi Si Pitici
1. Costum spiridus verde cu ciupici, disponibil in 2 variante: realizat din catifea sau realizat din satin. Costumul de spiridus include bluza, pantalon, ciupici, fes, curea. Felinarul si ciorapii sunt disponibili separat.... Detalii »
Brand: No Brand   Categorie: Costume Spiridusi Si Pitici
  • Jucarii Online:
  • 6   1 - 6