Corturi Copii

  • Jucarii Online:
  • 55   1 - 20
Cort Plaja - Bestway Poliester 170T 2 stalpi din fibra de sticla Pentru 2 persoane Podea PE Usor de asamblat si convenabil de transportat Ventilatie buna Material: PVC Dimensiuni: 200 x 130 x 90 cm... Detalii »
Brand: Bestway   Categorie: Corturi Copii
Cort petnru copii - Pirat Orice pirat are un cartier general. Din cortul lui capitanul piratilor planuieste noi si noi aventuri. Realizat din panza rezistenta pe structura de plastic. Dimensiuni 112 x 112 x 94 cm... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Corturi Copii
Cort de joaca Printesa Casuta de panza decorata cu printese.Joaca-te cu prietenele tale in casa sau in gradina in acest cort minunat de culoare roz.Realizat din panza rezistenta pe structura de plastic.Dimensiuni 112 x 112 x 94 cm... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Corturi Copii
Cort copii Spiderman Caracteristici : Personalizat cu Spiderman Foarte usor de montat , fara a fi necesare unelte.Laterala cortului are un spatiu retractabil.   Dimensiuni : 85 x 85 x 95 cm... Detalii »
Brand: Altii   Categorie: Corturi Copii
Cort Pop-Up - Cars Joacă-te in aer liber şi distrează-te cu prieteni tăi în acest cort cu design Cars! Dimensiuni: 85 x 95cm... Detalii »
Brand: John   Categorie: Corturi Copii
Cort copii - Cottage play House Caracteristici : Nu e nevoie de unelte pentru montaj O usa retractabila Constructie PVC Varsta: 3 - 10 ani  Material: PVC   Dimensiuni : 102 x 76 x 114 cm... Detalii »
Brand: Bestway   Categorie: Corturi Copii
Cort de joaca Planes - John Joaca-te in aer liber si distreaza-te cu prieteni tai în acest cort cu design Planes!    Cortul poate fi utilizat atat pentru interior cat si pentru exterior. Dimensiuni: 75 x 75 x 90 cm... Detalii »
Brand: John   Categorie: Corturi Copii
Tunel special pentru joaca. Produsul poate fi folosit atat separat, cat si pentru a lega 2 corturi intre ele, care dispun de usa speciala rotunda, cu diametrul de 45 cm. Potrivit de asemenea pentru corturile Indian si Iglu din gama Globo. D... Detalii »
Brand: Globo   Categorie: Corturi Copii
Cort pentru copii in forma de indian. Acesta poate fi folosit atat in casa cat si afara in gradina. Montare rapida, material rezistent. Cortul dispune de o intrare speciala cat si de o intrare rotunda, cu o usita care se poate prinde de cor... Detalii »
Brand: Globo   Categorie: Corturi Copii
Cort pentru copii in forma de iglu. Acesta poate fi folosit atat in casa cat si afara in gradina. Montare rapida, material rezistent. Cortul dispune de o intrare speciala cat si de o intrare rotunda, cu o usita care se poate prinde de cort.... Detalii »
Brand: Globo   Categorie: Corturi Copii
Cort de joc cu Winnie The Pooh - John Toys   Caracteristici: design Winnie de pluşse poate monta uşordotat cu plasă împotriva ţânţarilorimpermeabildimensiuni: 120 x 120 x 87 cm... Detalii »
Brand: John   Categorie: Corturi Copii
Cort de joaca Cars - John   Joacă la aer liber şi distrează-te cu prieteni tăi în acest cort cu design Cars! Fulger McQueen şi prietenii ei sunt personaje cunoscute şi îndrăgite de copii, iar acum cu acest cort te însoţesc la jo... Detalii »
Brand: John   Categorie: Corturi Copii
Cort de joaca pentru copii Planes - John Joaca-te in aer liber si distreaza-te cu prieteni tai în acest cort cu design Planes!    Cortul poate fi utilizat atat pentru interior cat si pentru exterior. Dimensiuni: 120 x 120 x 87 cm... Detalii »
Brand: John   Categorie: Corturi Copii
Cort de joaca Toy Story Classic - Playhut Cortul pentru copii este util pentru amenajarea unui spatiu de joaca placut si amuzant in camera copiluluiCortul este imprimat, pe doua dintre laturile sale, cu imagini viu colorate reprezentand bin... Detalii »
Brand: Playhut   Categorie: Corturi Copii
Cort copii Printesa Buitenspeel   Joaca-te cu prietenele tale in casa sau in gradina in acest cort minunat de culoare roz Cortul pentru copii este foarte usor de ansamblat, poate fi folosit atat in interior cat si in exterior Caracteristic... Detalii »
Brand: Buitenspeel   Categorie: Corturi Copii
Cort copii Piratul Buitenspeel   Cortul pentru copii este foarte usor de ansamblat, poate fi folosit atat in interior cat si in exterior oferind un spatiu tematic perfect de escapada pentru copii.Din cortul lui capitanul piratilor planuies... Detalii »
Brand: Buitenspeel   Categorie: Corturi Copii
Cort de joaca Toy Story Hideaway - Playhut Cortul pentru copii este util pentru amenajarea unui spatiu de joaca placut si amuzant in camera copiluluiCortul este imprimat, pe doua dintre laturile sale, cu imagini viu colorate reprezentand bi... Detalii »
Brand: Playhut   Categorie: Corturi Copii
Cortul Disney Cars Pop-up este locul de joaca perfect al micutilor. Avand ca tema filmul Cars, acest cort viu colorat este imprimat cu personajul atat de indragit de copii,   Lightning McQueen si prietenii acestuia. Foarte usor de ansambla... Detalii »
Brand: Ninja   Categorie: Corturi Copii
Cort cu 4 laturi personalizat cu indragitul personaj Mickey Mouse dar si cu alte personaje indragite ( Minnie, Pluto, Goofy). Foarte usor de ansamblat, poate fi folosit atat in interior cat si in exterior oferind un spatiu tematic perfect d... Detalii »
Brand: Ninja   Categorie: Corturi Copii
Cort cu 4 laturi personalizat cu indragitul personaj Dusty. Foarte usor de ansamblat, poate fi folosit atat in interior cat si in exterior oferind un spatiu tematic perfect de escapada pentru copii. Dimensiune L 75 x l 75 x h 90.... Detalii »
Brand: Ninja   Categorie: Corturi Copii
  • Jucarii Online:
  • 55   1 - 20