Carucioare

  • Jucarii Online:
  • 96   1 - 20
La plimbare. Tolo Toys Jucarie pentru carucior - Iepurasi... Detalii »
Brand: Tolo Toys   Categorie: Carucioare
Stand pentru landou Evo Special conceput pentu a fi asezat landoul Evo marca Graco.... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Carucioare
Carucior Champion - Allegro Caruciorul Champion Allegro - cod 757 este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 36 luni; este echipat standard cu cos pentru cumparaturi, aparatoare de vant si soare, suport pentru picioare, centura ... Detalii »
Brand: Allegro   Categorie: Carucioare
Carucior B.Light - Brevi Caruciorul B.Light - cod 790 de la Brevi este recomandat copiilor cu varsta intre 6 şi 36 luni, usor de manevrat, de deschis si de pliat - tip umbrela, cantareste numai 4,8 Kg, spatarul poate fi reglat in doua pozi... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Carucioare
Carucior Mirage + Solo - Peacoat - carucior pentru bebelusi marca Graco Acest carucior este recomandat pentru bebelusi de la nastere si pana la varsta de aproximativ 3 ani. Caruciorul Mirage este usor, compact si se pliaza intr-o secunda cu... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Carucioare
Carucior Mirage+ Solo - Pop - carucior pentru bebelusi marca Graco Acest carucior este recomandat pentru bebelusi de la nastere si pana la varsta de aproximativ 3 ani. Caruciorul Mirage este usor, compact si se pliaza intr-o secunda cu o si... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Carucioare
Carucior Mirage+ Mint Grey- carucior pentru bebelusi marca Graco. Acest carucior este recomandat pentru bebelusi de la nastere si pana la varsta de aproximativ 3 ani. Caruciorul Mirage este usor, compact si se pliaza intr-o secunda cu o sin... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Carucioare
Carucior Mirage+ Red Orange- carucior pentru bebelusi marca Graco. Acest carucior este recomandat pentru bebelusi de la nastere si pana la varsta de aproximativ 3 ani. Caruciorul Mirage este usor, compact si se pliaza intr-o secunda cu o si... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Carucioare
Carucior Marathon - Brevi Caruciorul Marathon - cod 763 de la Brevi - este recomandat copiilor cu varsta intre 6 si 36 luni, cantareste doar 6,5 Kg.   Este echipat standard cu aparatoare pentru ploaie, cos pentru cumparaturi, aparatoarea d... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Carucioare
Carucior B.Flexy - Brevi Carucior B.Flexy - cod 756 de la Brevi este recomandat pentru copii cu varsta intre 6 si 36 luni, cantareste doar 7,5 Kg;   - este echipat standard cu aparatoare pentru ploaie, cos pentru cumparaturi cu greutatea d... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Carucioare
Carucior Grillo 2.0 - Brevi Caruciorul Grillo 2.0 - cod 711 de la Brevi - este alegerea ideala pentru cei care sunt interesati de un maximum de flexibilitate si manevrabilitate.   Usor si compact, cantareste numai 5,9 Kg, cu posibilitatea ... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Carucioare
Carucior B.Super - Hello Kitty - Brevi Caruciorul B.Super - Hello Kitty - cod 758 de la Brevi;   recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 36 luni;   cantareste numai 6,6 Kg;   este echipat standard cu aparatoare pentru ploaie, c... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Carucioare
Pliko Mini este caruciorul cel mai mic, mic, mic... Merita, pentru ca iti ofera mult mai mult! Recomandat de la nastere pana la 15 kg (0-3 ani). Conform cu Norma Europeana EN 1888.   Caracteristici:   • Avand doar 5,7 kg, 101 cm inaltim... Detalii »
Brand: Peg Perego   Categorie: Carucioare
Carucior B.Super - Hello Kitty Diva - Brevi Caruciorul B.Super - Hello Kitty - Diva - cod 758 de la Brevi, e recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 36 luni. Cantareste numai 6,6 Kg.   Este echipat standard cu aparatoare pentru p... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Carucioare
Carucior Ginger 3 - Brevi Carucior Ginger 3 - cod 753 de la Brevi, recomandat copiilor cu varsta intre 6 si 36 luni, echipat standard cu aparatoare pentru ploaie, bara pentru protectie, cos pentru cumparaturi, centura de siguranta cu prinde... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Carucioare
Carucior Pliko Mini Denim Si Ghiro   Pliko Mini este caruciorul cel mai mic, mic, mic... Merita, pentru ca iti ofera mult mai mult! Recomandat de la nastere pana la 15 kg (0-3 ani). Conform cu Norma Europeana EN 1888. Caracteristici:   ... Detalii »
Brand: Peg Perego   Categorie: Carucioare
Carucior Grillo 2.0 - Brevi Caruciorul Grillo 2.0 - cod 711.3 de la Brevi, recomandat copiilor cu varsta intre 6 si 36 luni, cu posibilitatea de atasare la carucior a cosului auto Smart Silver, care se poate achizitiona separat, este aleger... Detalii »
Brand: Brevi   Categorie: Carucioare
Noul sistem de supraveghere Wi-Fi de la Motorola, Focus 73 HD Connect este prima camera de exterior care va ofera calitate HD pentru imaginile video inregistrate si sistemul de alertare imediata in cazul detectarii miscarii sau sunetului in... Detalii »
Brand: Motorola   Categorie: Carucioare
Pliko Mini este caruciorul cel mai mic, mic, mic... Cǎruciorul Pliko Mini Fiat 500 este rezultatul unui proiect special realizat în colaborare cu profesioniştii mǎrcii Fiat, combinând performanţa sistemului de cǎlǎtorie Peg Perego, ... Detalii »
Brand: Peg Perego   Categorie: Carucioare
Carucior 2 in 1 Mirage+ TS - Aztec - carucior pentru bebelusi marca Graco Acest carucior este recomandat pentru bebelusi de la nastere si pana la varsta de aproximativ 3 ani. Caruciorul Mirage+ TS este usor, compact si se pliaza intr-o secu... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Carucioare
  • Jucarii Online:
  • 96   1 - 20