Arme

  • Jucarii Online:
  • 7   1 - 7
1. La o petrecere tematica sau in seara de Halloween poti lupta cu monstri galagiei pentru salvarea Lumii. Pistolul spatial colorat are raze intermitente si sunete specifice mediului interplanetar, completand tinuta unui soldat spatial. Arma N... Detalii »
Brand: Smiffys   Categorie: Arme
1. Din arsenalul armelor unui ninja autentic nu poate lipsi bastonul de ninja cu dragon, model autentic, este format din doua parti. Material: plastic.... Detalii »
Brand: No Brand   Categorie: Arme
1. Scut soldat spartan si sabie spartana cu detalii, dimensiune 31cm, din plastic tare. Acest set este un accesoriu pentru costume istorice dar pot fi folosite si ca recuzita in scenete sau pentru decor. Lungime sabie: 50cm.... Detalii »
Brand: No Brand   Categorie: Arme
1. Armura soldatului roman il salva viata in lupta alaturi de armele manuite cu iscusinta si de calul sau. Armura medievala contine scutul de piept argintiu, platosa, realizat din latex. ... Detalii »
Brand: Smiffys   Categorie: Arme
1. Arma Star Trek pistol Phase, licentiat, realizat din plastic, un accesoriu indispensabil pentru o deghizare autentica Star Trek! Functioneaza cu 2 baterii (tip AA) - nu sunt incluse.... Detalii »
Brand: Rubies   Categorie: Arme
1. Set cutite ninja 6 piese contine tot ce are nevoie pentru a invinde in lupta. Setul contine 3 cutite (16cm, plastic), un disc cu colti (8cm, din burete) si 2 sabii ninja (35cm, plastic). ... Detalii »
Brand: No Brand   Categorie: Arme
1. Accesorii supereroi femei - scut Femeia Minune, licentiat Wonder Woman, iti va da puteri de super femeie la orice petrecere! Nu ezita sa il porti alaturi de costumul de Femeia Minune si vei fi vedeta petrecerii! Dimensiune: 60cm. Material: ... Detalii »
Brand: Rubies   Categorie: Arme
  • Jucarii Online:
  • 7   1 - 7