Aripi

  • Jucarii Online:
  • 13   1 - 13
1. Aripile rosii din pene rosii si cu puf rosu au dimensiunile 86x31 cm. Produsul include sistemul de prindere cu elastic pe umeri.... Detalii »
Brand: Widmann   Categorie: Aripi
1. Aripile negre din pene si puf - nau dimensiunile 86x31 cm - Produsul include sistemul de prindere cu elastic pe umeri.... Detalii »
Brand: No Brand   Categorie: Aripi
1. Fetita ta va fi nerabdatoare sa poarte la petreceri acest costum ce o va transforma in cel mai zburdalnic fluturas. Set Fluture - contine aripi material textil cu aplicatii glitter auriu, dimensiune 50x45cm si fustita cu elastic in talie, d... Detalii »
Brand: Widmann   Categorie: Aripi
1. Aripi pene curcubeu cu pene si puf completeaza tinuta unei pasari exotice sau a unui inger curcubeu. Aripile cu tema tropicala au prindere cu elastic. Dimensiuni: 57 x 60cm.... Detalii »
Brand: Smiffys   Categorie: Aripi
1. O revarsare de culori pe aripi de fluturas in nunatele curcubeului. Completeaza tinuta de serbare a unei zane, a unei flori sau a unui fluture cu aceste aripi ce aduc culoare si bucurie. Dimensiunea aripilor este de 40X80 cm. ... Detalii »
Brand: Carnival Toys   Categorie: Aripi
1. Aripi zana verzi Clopotica sau zana Primavara pentru adulti - Aripi maxi verzi cu glitter aplicat 106x72 cm. Produsul include sistemul de prindere cu elastic pe umeri.... Detalii »
Brand: Widmann   Categorie: Aripi
1. Accesorii Zana Fluture alb cu tutu include aripi de fluturas albe cu glitter, bagheta magica cu steluta roz si panglici decorative, antene prinse de cordeluta si fustita tutu decorata cu asclipici auriu. ... Detalii »
Brand: Rubies   Categorie: Aripi
1. Set ingeras pentru fetite, include aripi de ingeras cu glitter (prindere cu elastic) 25x45cm, halo de inger cu beteala pe cordeluta si fustita de balerina alba transparenta cu fundita roz in talie si un volan roz pal (lungime fusta 31cm). B... Detalii »
Brand: Carnival Toys   Categorie: Aripi
1. Alege aceasta deghizare pentru o aparitie angelica a oricarei fetite la serbarea de Craciun. Setul de ingeras pentru fetite include aripi de ingeras deosebite cu glitter si aplicatie (dimensiuni 23x35cm), halo de inger cu puf alb pe cordelu... Detalii »
Brand: Carnival Toys   Categorie: Aripi
1. Aripile rosii din pene cu glitter auriu aplicat au dimensiunile 86x42 cm. Produsul include sistemul de prindere cu elastic pe umeri.... Detalii »
Brand: Widmann   Categorie: Aripi
1. Aripile cu oase schelet liliac 3D te vor scoate din lumea celor vii iar prezenta ta nu va trece neobservata! Aceste aripi sunt accesoriul perfect pentru costumul tau de Grim Reaper, scheelt liliac sau inger decazut. Aripile au o latime de 9... Detalii »
Brand: No Brand   Categorie: Aripi
1. Aripi Pene Maxi Adult - Aripile albe de inger sunt din pene si au o dimensiune de 67x64 cm cu prindere elastic la spate. Aripile de inger sunt accesoriul ideal atat pentru o costumatie de ingeras pentru Craciun sau Haloween.... Detalii »
Brand: Widmann   Categorie: Aripi
1. Aripi Cupidon cu inimioare, cu fibra optica - Aripile de cupidon contin fibra optica pentru un plus de efect. Prindere elastic la spate. Alege aceste aripi pentru a completa costumul de cupidon, pentru o aparitie angelica la petrecerea de S... Detalii »
Brand: Widmann   Categorie: Aripi
  • Jucarii Online:
  • 13   1 - 13