Accesorii Voiaj

  • Jucarii Online:
  • 8   1 - 8
Sac pentru sport Fairies Disney Sac pentru pastrarea si transportul echipamentului de sport. Se strange la gura cu snur iar snururile sunt prinse de partea de la baza astfel incat pot fi folosite ca bretele. Dimensiuni: 39 cm lingime, 28 cm... Detalii »
Brand: Bts   Categorie: Accesorii Voiaj
Sac pentru sport Marie Sac pentru pastrarea si transportul echipamentului de sport. Se strange la gura cu snur iar snururile sunt prinse de partea de la baza astfel incat pot fi folosite ca bretele. Dimensiuni: 39 cm lingime, 28 cm latime. ... Detalii »
Brand: Bts   Categorie: Accesorii Voiaj
Sac pentru sport Planes Sac pentru pastrarea si transportul echipamentului de sport. Se strange la gura cu snur iar snururile sunt prinse de partea de la baza astfel incat pot fi folosite ca bretele. Dimensiuni: 39 cm lingime, 28 cm latime.... Detalii »
Brand: Bts   Categorie: Accesorii Voiaj
Sac pentru sport Hello Kitty Sac pentru pastrarea si transportul echipamentului de sport.Se strange la gura cu snur iar snururile sunt prinse de partea de la baza astfel incat pot fi folosite ca bretele. Dimensiuni: 39 cm lingime, 28 cm lat... Detalii »
Brand: Bts   Categorie: Accesorii Voiaj
Sac pentru sport Spiderman Sac pentru pastrarea si transportul echipamentului de sport.Se strange la gura cu snur iar snururile sunt prinse de partea de la baza astfel incat pot fi folosite ca bretele. Dimensiuni: 39 cm lingime, 28 cm latim... Detalii »
Brand: Bts   Categorie: Accesorii Voiaj
Sac pentru sport Winx Sac pentru pastrarea si transportul echipamentului de sport.Se strange la gura cu snur iar snururile sunt prinse de partea de la baza astfel incat pot fi folosite ca bretele. Dimensiuni: 39 cm lingime, 28 cm latime.Mat... Detalii »
Brand: Bts   Categorie: Accesorii Voiaj
Sac pentru sport Violetta Dance Sac pentru pastrarea si transportul echipamentului de sport. Se strange la gura cu snur iar snururile sunt prinse de partea de la baza astfel incat pot fi folosite ca bretele. Dimensiuni: 41 cm lungime, 35 cm... Detalii »
Brand: Disney   Categorie: Accesorii Voiaj
Setul pentru pranz LEGO Friends contine o cutie pentru sandwich si o sticla pentru apa. Dimensiuni: Cutia 200 x 67 x 192 mm, Sticla: 375 mlMaterial: Polipropilena (PP)Culoare: VerdeProducator: Room Copenhagen... Detalii »
Brand: Room Copenhagen   Categorie: Accesorii Voiaj
  • Jucarii Online:
  • 8   1 - 8